[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

冇,只係有人覆好滾動
變透明再消失都正啦

喂咪咁喇
你有存在感架依到!
少左你點得呀

認真唔係叫春,就算消失係呢到都WFC啦

但你出現返都有驚喜既

一直都係到

妖 我話如果你消失左又出現返呀

如果我消失左就唔會出現返
冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁
好想死

點解有咁嘅念頭

出黎做野之後
每日都行屍走肉 日日OT唔知為乜
又冇朋友 女朋友更加唔使旨意識到
完全見唔到希望 好似只係等緊死咁
好想快d了結自己

做d自己鍾意做/想做既野囉
睇到你段野都feel到果種生無可戀既感覺
我返工就係為錢為去旅行既姐
所以唔理有無意義 有錢就得

朋友既話 你係本身無朋友定咩

迷茫期都正常嘅
做住搵過新一份工
冇經濟壓力就去搵下自己嘅興趣啦

依家呢份工都可以令我有經濟能力嘅
但係個人唔開心就好似咩都提唔起興趣

喂咪咁喇
你有存在感架依到!
少左你點得呀

但你出現返都有驚喜既

一直都係到

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋
笑住咁講dllm唔代表我燥呀
好想死

點解有咁嘅念頭

出黎做野之後
好想快d了結自己

迷茫期都正常嘅
做住搵過新一份工

份工做得耐就硬係出現依d情況
又覺得無用又悶提不起勁
一係轉工喇

如果我同你講九成搵藉口你信唔信?
好簡單,男人做錯事,佢地通常都唔會諗太多,唔會好似電視啲男主角呀暖男呀咁,會諗好多好多。
現實就係只要佢地覺得你原諒佢,咁就一天都光晒!繼續開開心心無事發生;但如果佢都想趁機甩身,佢就會諗好多好多理由出嚟,咩好內疚想靜吓諗吓啦、覺得自己困住喺入面過唔到啦之類,藉口嚟啫
佢地如果真係對你內疚,只會對你越來越好,而唔係會選擇離開你。

至於應唔應該等佢,你自己都好清楚啦,一個人犯同樣嘅錯四次,你唔好妄想改變到佢,諗住佢終有一日會發現你先係最好呀,會返嚟你身邊安定落嚟,唔會㗎,因為你唔係嗰個可以令佢甘願定落嚟嘅人,醒吓啦,唔應該再奢望佢會點喇。

利申:過來人。以前條死仆街同我一齊食咗我三個好朋友,次次都話好內疚要靜吓㗎啦

我有諗過,我一邊係好想放棄,但一邊都會想抱住佢個一成可能唔係藉口只係有野未諗通去等佢,個心好攰,日日就好似不斷係天堂同地獄咁徘徊,個心好攰

一次不忠 百次不容
曲奇講得啱架
如果男人真係覺得錯嘅
你話冇野 佢應該好開心至係
但依家明顯冇 仲話內疚
內疚係應該補償而唔係一句諗緊
仲諗緊會del相咩
可能佢另一邊又flirt緊人
諗住溝掂先講分手
溝唔掂都仲有你呀
你可以繼續等佢
但唔好困住自己喺個死胡同
試下走番出黎自己世界
同啲朋友去下玩咁

我已經有約啲fd,但個腦都係會不斷諗起,一諗起,成個人就覺得好重好攰,有朋友都講話佢可能會一邊flirt其他人,唔得先搵番我,但我又覺得佢份人應該唔會至於騎牛搵馬掛

你當初識佢同佢一齊係咪又係諗:佢唔會溝其他人掛?
事實擺喺你面前又係咩?
唔好完全相信自己直覺,有時要抽個身出嚟睇吓發生緊咩事,用容觀嘅角度諗吓每個局外人同你講嘅野
開頭分手一定難捱,一定係好重好攰㗎啦,但都係要生活,咁咪逼自己做好多好多唔同嘅野去分散自己囉
我試過分手一樣好辛苦,於是我將自己每日嘅時間表由十點開到塞滿到八九點,每樣野中間得半個鐘走盞,去到慢慢你會發現又唔會諗佢諗到咁辛苦,做野嘅野又會進步又會有錢儲到,正到爆!

而家都慣咗咁樣chur自己

當然啦,我地講咗咁多,你唔想醒嘅話,一切都係廢話嚟㗎咋

加油啦!爭氣啲,唔好畀佢覺得你係後備,佢點都有退路

但我琴日已經同左佢講會等佢,咁可以點

你可以話等佢 你都可以唔等
正如佢可以話唔會再做 都可以再識第二個一樣
現實係殘酷嘅
呢啲case更加殘忍

我搵左佢,我打左好大篇野比佢,我叫佢唔洗再諗咁(其實我知自己如果逼到佢講結果係唔好我會勁後悔勁唔捨得都係,但真係好攰果刻真係好想放棄)

佢就覆左我話佢del相唔係諗好係認真講
同呢一刻佢都未諗清楚 有時做好多野都會諗起我 但佢個心會好痛好難受 驚自己比唔到信心我
期間可能會有男仔追我,唔想我因爲佢而拒絕
同我一樣 呢排既生活過得好似浮係半空游魂咁
佢唔係想鑽牛尖 只係我需要多啲時間

之後我咪同佢講既然你都唔介意可以叫我同第個一齊,你就唔好再同我講諗啦,如果你都仲係唔明白,認為你需要更多時間,你中意啦

之後佢睇完過左陣岩岩淨係覆我至少呢家佢都未有決定
其實我已經覺得自己就癲

我有諗過,我一邊係好想放棄,但一邊都會想抱住佢個一成可能唔係藉口只係有野未諗通去等佢,個心好攰,日日就好似不斷係天堂同地獄咁徘徊,個心好攰

一次不忠 百次不容
曲奇講得啱架
如果男人真係覺得錯嘅
你話冇野 佢應該好開心至係
但依家明顯冇 仲話內疚
內疚係應該補償而唔係一句諗緊
仲諗緊會del相咩
可能佢另一邊又flirt緊人
諗住溝掂先講分手
溝唔掂都仲有你呀
你可以繼續等佢
但唔好困住自己喺個死胡同
試下走番出黎自己世界
同啲朋友去下玩咁

我已經有約啲fd,但個腦都係會不斷諗起,一諗起,成個人就覺得好重好攰,有朋友都講話佢可能會一邊flirt其他人,唔得先搵番我,但我又覺得佢份人應該唔會至於騎牛搵馬掛

你當初識佢同佢一齊係咪又係諗:佢唔會溝其他人掛?
事實擺喺你面前又係咩?
唔好完全相信自己直覺,有時要抽個身出嚟睇吓發生緊咩事,用容觀嘅角度諗吓每個局外人同你講嘅野
開頭分手一定難捱,一定係好重好攰㗎啦,但都係要生活,咁咪逼自己做好多好多唔同嘅野去分散自己囉
我試過分手一樣好辛苦,於是我將自己每日嘅時間表由十點開到塞滿到八九點,每樣野中間得半個鐘走盞,去到慢慢你會發現又唔會諗佢諗到咁辛苦,做野嘅野又會進步又會有錢儲到,正到爆!

而家都慣咗咁樣chur自己

當然啦,我地講咗咁多,你唔想醒嘅話,一切都係廢話嚟㗎咋

加油啦!爭氣啲,唔好畀佢覺得你係後備,佢點都有退路

但我琴日已經同左佢講會等佢,咁可以點

你可以話等佢 你都可以唔等
正如佢可以話唔會再做 都可以再識第二個一樣
現實係殘酷嘅
呢啲case更加殘忍

我搵左佢,我打左好大篇野比佢,我叫佢唔洗再諗咁(其實我知自己如果逼到佢講結果係唔好我會勁後悔勁唔捨得都係,但真係好攰果刻真係好想放棄)

同呢一刻佢都未諗清楚 有時做好多野都會諗起我 但佢個心會好痛好難受 驚自己比唔到信心我

之後我咪同佢講既然你都唔介意可以叫我同第個一齊,你就唔好再同我講諗啦,如果你都仲係唔明白,認為你需要更多時間,你中意啦

其實我已經覺得自己就癲

佢唔係想鑽牛尖 只係*佢需要多啲時間

喂咪咁喇
你有存在感架依到!
少左你點得呀

但你出現返都有驚喜既

一直都係到

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

冇所謂啦,多一個唔多,少一個唔少
就好似玩sleeping dog咁都未撞條友就屌老母問你識唔識揸車,燥狂城市

但你出現返都有驚喜既

一直都係到

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋

明既
爛口既女仔其實唔錯呀,有時講下好有親切感
不過唔好好似我po出黎個女仔咁爛口又亂屌人
而家呢份part time 唔想做,已經冇野學。

但你出現返都有驚喜既

一直都係到

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋

明既

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

一直都係到

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋

明既

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知
我乜柒都冇做比人一論嘴咁屌

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋

明既

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知

仲要佢搵我傾先,條女極度港女脾氣臭過狗

而家呢份part time 唔想做,已經冇野學。

祝你好運 可以早日脫苦海
好想死

點解有咁嘅念頭

出黎做野之後
好想快d了結自己

迷茫期都正常嘅
做住搵過新一份工

份工做得耐就硬係出現依d情況
又覺得無用又悶提不起勁
一係轉工喇

轉工啦
經濟能力唔係最大concern嘅
一定係搵份個心理平衡啲嘅

其實我已經覺得自己就癲

佢唔係想鑽牛尖 只係*佢需要多啲時間

咁你捨得心息未
就算佢唔係有第二個
個心都一定愛自己多過愛你
正常黎講邊捨得個愛嘅人自己一個亂諗
放手啦 你都有你嘅生活

冇咁多人留意,路人甲黎

朝代更替啫
歷史成日都有架啦

菇菇真係好易躁

拿我唔係燥呀
我係爛口咋

明既

我無追po呀⋯
邊個女仔亂屌人!

開個圖片模式咪知

仲要佢搵我傾先,條女極度港女脾氣臭過狗

終於睇到
block左佢喇
唔洗煩
傻鳩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞