[無聊做樹窿] 你最近煩緊乜?(39)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

inside out真係好好睇
琴日比csp扑完個頭仲痛緊
今日有d受寵若驚

但佢唔覆我
我好驚,我唔想接受,但我其實好清醒,我知如果真係殺到黎,我係冇得唔接受

前來迎接災難
欲望無限福氣有限
男孩令你掙扎在不安間

有好多嘢都係人生必經 係 嗰刻會好痛好傷
但好過拉扯 得唔到答案同解脫 咁樣更傷更辛苦
最緊要發洩過後記得要企番起身
好多人會扶你

絲打 有啲咩事仲有呢度 樹窿大門隨時為你而開

多謝
我好唔捨得呀,無論係兩年幾既感情,定係佢,我都好唔捨得

通常都係因為唔捨得架喇
如果都係想佢番黎
咁咪試下令自己變得更加好

我會
但佢岩岩覆左我,佢話未諗好,我真係已經開心到眼淚鼻水一齊流 但佢叫我唔好等佢,佢話驚有排都走唔出去,我都話會等佢只要佢一日都未同第個一齊,但佢話我有屬於我既幸福 真係好想同佢講,我既幸福就係你
我開始有啲驚。。。佢會唔會只係唔忍心同我講真話先話未諗好

咁你將你諗嘅表達俾佢聽
其實件事未發生到呢一步
如果你硬係形住佢會咁做
你嘅行動言語上都會向住呢個方向進發

佢話有答覆一定會同我講,唔會要我傻傻等,但我啲fd同我講叫我唔好再等,佢話佢都自己叫我唔好等,姐係佢已經決定左,我都覺得有啲道理,但我男朋友雖然係有叫我唔好刻意等佢,但又話諗好會話我知,真係好混亂
其實你無論點都會等,只係女仔始終都想知個男仔到底係咪真係著緊自己,叫我唔好等係真係只係一時諗唔通咁講定真係其實係真係唔想我等佢

前來迎接災難
欲望無限福氣有限
男孩令你掙扎在不安間

有好多嘢都係人生必經 係 嗰刻會好痛好傷
但好過拉扯 得唔到答案同解脫 咁樣更傷更辛苦
最緊要發洩過後記得要企番起身
好多人會扶你

絲打 有啲咩事仲有呢度 樹窿大門隨時為你而開

多謝

通常都係因為唔捨得架喇
如果都係想佢番黎

我會
但佢岩岩覆左我,佢話未諗好,我真係已經開心到眼淚鼻水一齊流 但佢叫我唔好等佢,佢話驚有排都走唔出去,我都話會等佢只要佢一日都未同第個一齊,但佢話我有屬於我既幸福 真係好想同佢講,我既幸福就係你

咁你將你諗嘅表達俾佢聽
其實件事未發生到呢一步
如果你硬係形住佢會咁做

佢話有答覆一定會同我講,唔會要我傻傻等,但我啲fd同我講叫我唔好再等,佢話佢都自己叫我唔好等,姐係佢已經決定左,我都覺得有啲道理,但我男朋友雖然係有叫我唔好刻意等佢,但又話諗好會話我知,真係好混亂
其實你無論點都會等,只係女仔始終都想知個男仔到底係咪真係著緊自己,叫我唔好等係真係只係一時諗唔通咁講定真係其實係真係唔想我等佢

諗對方諗緊啲咩永遠係最痛苦
其實你自己都有答案啱唔啱?
反正你暫時唔會得倒個答案住
咁不如退一退後 俾自己清醒下先

有咩得著
琴日比csp扑完個頭仲痛緊
今日有d受寵若驚

This

有咩得著

人既情緒冇可能永遠都係快樂,而冇悲傷唔開心,悲傷並唔係一種罪過,而係宣洩負面情緒、等人地黎關心或者鼓勵你既良藥。就算點樣隱藏悲傷,你點笑都只係強顏歡笑,人係討厭自己既軟弱無能同唔開心,但係冇左呢啲既話就好難調整好自己重新出發
btw Bing Bong:Take her to the moon for me, okay

多謝

通常都係因為唔捨得架喇
如果都係想佢番黎

我會

咁你將你諗嘅表達俾佢聽
其實件事未發生到呢一步
如果你硬係形住佢會咁做

我自己都唔知,我覺得可能佢都好亂,所以我諗佢諗咩都好亂,或者你講得岩,既然依加都決定左要等,就一於靜靜地過住一個人既生活先

多謝

通常都係因為唔捨得架喇
如果都係想佢番黎

我會

咁你將你諗嘅表達俾佢聽
其實件事未發生到呢一步
如果你硬係形住佢會咁做

我自己都唔知,我覺得可能佢都好亂,所以我諗佢諗咩都好亂,或者你講得岩,既然依加都決定左要等,就一於靜靜地過住一個人既生活先

其實有時佢真係需要多啲時間去諗
佢期望你地去埋個旅行先
但你期望佢有答案先再算
咁呢度係你地嘅落差
老實講 佢會覺得有逼嘅感覺

通常都係因為唔捨得架喇
如果都係想佢番黎

我會

咁你將你諗嘅表達俾佢聽
其實件事未發生到呢一步
如果你硬係形住佢會咁做

其實有時佢真係需要多啲時間去諗
佢期望你地去埋個旅行先
但你期望佢有答案先再算
咁呢度係你地嘅落差
老實講 佢會覺得有逼嘅感覺

我知,但過去一星期真係好唔開心,所以我想係去前搞清楚,我唔係想藉住咁逼佢 只係覺得旅行要開開心心咁去,我唔想到時又要扮冇野,到最後都係決定分開,我怕會仲傷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞