魔獸世界經典版探索賽季-全新玩法既WOW!

120 回覆
6 Like 18 Dislike
班底好重要
暴雪果度舊人都走曬咁滯
初頭開服果時都好興奮
估唔到眨下眼又去到大災變熊貓人年代
不過mmo又偏偏要不停內容更新
冇法停係6-70年代(個人覺得最正版本)
唔好俾魔獸已經出左20年就有個既定印象
而家SOD佢不斷出緊以前冇既野,副本難度亦都符合返而家呢個年代既節奏,新人玩都好快就上到手
想當年就係大災變入坑玩到10.0 見佢出想玩返 而家係台服定美服邊個SER多人玩
識玩一定係玩美服台服太多工作室同大陸人
知唔知邊個SER多部落為了部落!!
個個ser都係多部落何不為了聯盟
部落人 咁多年都無玩過LM 玩LM應該會蕩失路
而家美服冇台港人係部落
目設已在美服Long Wolf伺服器開設了公會,重女

公會名稱: New World
陣營: Alliance
聯盟伺服器: Lone Wolf
目前規劃:以休閒為主,目的為集結一班台港澳玩家,故不限職業、等級,只要會中文的你,就可以加入有興趣加入者可留下遊戲ID/BattleTag/加入以上DC

DC人數已超過220人
https://discord.gg/QsbhYp6Eb8
快d加入!
巴打 想問轉美服係唔係LOGIN果陣轉美洲就得? 記得以前搞轉美服好煩
係,用返你本身battle net ac登入,再入面注冊返個美洲game ac就得
SOR 我LOGIN左美洲啦 但揾唔到位可以注冊美服AC
去返你帳號設定,有個 遊戲&訂購 ,可以開到
搞掂 但入到GAME唔見到你地個SER
你肯定你係入左美洲ser lol?

其他2個都無
唔係巫妖王之怒經典版
係就咁魔獸世界經典版
唔該曬巴打 開到黎玩啦

但係之後係玩到4.0?
冇人答到你之後因為佢會慢慢更新d新野
唔緊要 升下lv慢慢玩先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞