魔獸世界經典版探索賽季-全新玩法既WOW!

120 回覆
6 Like 18 Dislike
12月1日香港早上5點正式開SER! 想邀請各位巴打一齊玩方便大家溝通及組隊用途
小弟與幾位朋友將會加入美服-聯盟陣營,但因為目前暴雪未有公開伺服器選擇,到時一開服會盡快通知大家
當然此DC亦歡迎所有聯盟、部落、休閒、新手及專業玩家,目的只為集結一班對魔獸世界有熱情的玩家
DC目前仍在架設階段,有任何建議及想申請做管理員,都歡迎大家提出!

連結:https://discord.gg/bwAA29hK

本DC不歡迎任何工作室或任何惡意破壞遊戲體驗之玩家!

咩係探索賽季?全新玩法既魔獸世界!
-玩家會有機會喺整個艾澤拉斯度發掘新嘅秘密,以獲得能讓職業改變的技能。例如,可以變成坦克術士、法師治療者等,擁有更多嘅可能性。

-探索賽季初始等級第一階段為25級,第二階段為40級,第三階段為50級,第四階段為60級。具體每個階段嘅持續時間,暫時未有確定。
-當玩家喺第一階段達到最高等級後,就可以開始體驗全新嘅25級終局內容!例如,探索10人嘅黑暗深淵團隊副本,裡面會有全新同重新設計嘅首領、遊戲機制同獎勵。不久之後,等級上限會稍微提升,帶嚟更多終局內容。
-探索季度唔會有公開嘅Beta測試或PTR測試,為咗確保初期幾個星期嘅遊戲體驗更加刺激同新鮮。
-符文雕刻是一種獨立於天賦系統之外、所有玩家皆可使用的新技能組。 這個系統能讓你把技能應用在裝備上,隨時都可以更換。 從 25 級開始,你會有 3 個可以雕刻的欄位:胸部、腿部和手部,而更多的符文欄位將會在達到更高的等級後解鎖。

-同時會有全新嘅團隊副本同全新嘅世界PvP活動推出。
-探索賽季可能在後期階段提供全新的內容。 包括但不限於製作在經典版本中不存在的新副本,製作經典版本中沒有完成的新遊戲區域,完成經典版本沒有完成的史詩級任務線,添加新的傳說級遊戲裝備等等。
竟然revamp
唔revamp好難有新血
垃圾 唔會再信暴雪。玩烏龜服好過啦,人地起碼有心整
布甲坦
原理同熊德一樣玩倍化護甲

自己有惡魔做血包回血劍
好心做wow2整靚曬d畫面好過啦 2024年仲要人玩05年既野
一開始有興趣

諗諗下都係玩唔落,主要都係將D舊野炒埋一碟

仲要得25LV
畫面其實還好

玩玩下就習慣佢隻畫風,同埋MMORPG黎講都成廿年

但玩法內容,流暢度真係無一隻GAME比得上佢

好似跑跑之前重制咁,畫面靚左都無用,隻GAME而家死埋,唔重制仲好
mmo開發成本太高
加上呢個時代搞Tab target mmo冇市場
就算唔講呢樣,Add-on based已經嚇走唔少人

老實講,現今wow係靠班老玩家撐住
如果唔係又點會放任RMT,搞wow token,selling runs合法化
如果暴雪揸正嚟做,wow盞更加冇人玩
記得正式服有個版本惡魔術差d做到坦
想玩部落多d

你玩埋我果份 以為呢個支那服 成堆蟲族見到都唔開胃
台服
一路都係話叫大家玩美服
自膠 down美服睇下先
有d符文要打稀有怪先出
咁多人點打
你咪又係蟲族去入侵人地server
目設已在美服Long Wolf伺服器開設了公會,有興趣亦可加入
公會名稱: New World陣營:
聯盟伺服器: Lone Wolf
目前規劃:以休閒為主,目的為集結一班台港澳玩家,故不限職業、等級,只要會中文的你,就可以加入有興趣加入者可留下遊戲ID/BattleTag/加入以上DC
共雪既野你玩埋去
越來越多師兄加入
目設已在美服Long Wolf伺服器開設了公會,有興趣亦可加入
公會名稱: New World陣營:
聯盟伺服器: Lone Wolf
目前規劃:以休閒為主,目的為集結一班台港澳玩家,故不限職業、等級,只要會中文的你,就可以加入有興趣加入者可留下遊戲ID/BattleTag/加入以上DC

DC人數已超過80人
https://discord.gg/jjGSzWUx
快d加入!
經典服同一般服分別係邊?
想入坑玩獸人術師扮古爾丹
探索季有冇排組隊 孤狼玩家
副本要跑去果張圖/等術士傳
入我地公會啦,會內都係香港人同台灣人🥴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞