魔獸世界經典版探索賽季-全新玩法既WOW!

120 回覆
6 Like 18 Dislike
快手兩日都得
咁等到2月頭先入卡玩

而家呢隻版有無邊隻OP職,PVP/PVE都勁
始終60底 藍紫裝好保值 用足十幾廿LV都未必換得走 早入坑打定裝有優勢既 宜家十人團3日一個CD 宜家25LV10人黑淵出D裝好多仲勁過40LV血色跌既 升LV期間應該都好難換得走 起碼可以帶到下個團本諾姆

優勢就改黎改去 冇永遠既TOP 同埋P2又加新符文真係講唔定
不過宜家比較好上手既咪聖騎囉 坦同戒騎轉個符文唔洗換天賦都得
佢坦又可以無敵消DEBUFF 群坦仇恨又夠 又有BUFF 可以唔帶戰士但都好難唔帶騎
野D/補D勁唔勁???

同埋想問你地有無用VPN,如果有既話用左有無分別
野D暫時打副本唔係強勢,但戰場非常強勢
不過到時開40lv 野D副本好大機會比而家勁好多
補D表現不錯,但如果玩補,目前最多人組既補都係牧師
野D都唔洗勁啦 自帶風怒靠功能性入組
主要係經典版想玩d複合職

可能玩聖騎/德魯伊
越來越多台服轉來美服既玩家
仲有唔夠兩個星期就大改版
仲唔出雙天賦,暴雪係都要你曬時間練多幾隻人
官方來緊大更新有聽取玩家意見,誠意十足
從未玩過魔獸既你完全唔怕追唔上進度/老手與新手之間既經驗斷層大
快d加入
練等
-等級1-25會有+50%經驗BUFF。(美服目前已實裝)
-黑暗深淵團本會提供大量經驗。
-物資箱不是唯一,可以攜帶多個,交回任務的經驗值大幅增加。

職業
-每個職業新增6-7個新符文,只開腰帶跟鞋子部位符文。
-每個職業會有新的技能書(不是符文),取得方式未知。
-P2階段不會開放雙天賦,後續是否開放仍未知。

專業
-P2專業上限225,不會有專業任務。
-P2製造專業會有新的紫裝及相關任務線。
-採集專業可能會有好康的福利。
-附魔及鍊金會有獨特的新配方,讓專業不會只是用來賺錢的工具。
-不會開放附魔羊皮紙。

團本
-諾姆瑞根為10人團本,重新設計5個舊BOSS,增加一個全新BOSS。
-諾姆瑞根不會免疫流血及毒藥。(賊戰狂喜)
-禁止以G團方式交易裝備,請珍惜帳號。

PVP
-荊棘谷血月活動,3小時一次,持續30分鐘,不分陣營互砍,只能小隊,不能組團隊。
-在活動中擊殺玩家獲得代幣,拿代幣換新的血月裝備,血月裝備唯一。
-活動時不會有新的鏡像,玩家能自行選擇要不要加入活動。
-退出活動只會讓你的陣營方玩家和你保持友好狀態,且敵對陣營殺你不會有獎勵,你擊殺敵對陣營也不會有獎勵。
-新增兩種坐騎(劍齒虎、迅猛龍),部落聯盟都能使用,取得方式未知。
-打戰場不加經驗值。

其他
-新增諾姆瑞根世界BUFF。
-黑暗深淵世界BUFF只有1-39級吃的到,代表不能帶進諾姆瑞根裡。
-荊棘谷會出現危險的新敵人,但暴雪不會稱他為世界BOSS。
-目前沒有談及賽季結束後角色會移到哪裡,這點仍在討論中。
聽日就改版!仲多左全新食雞玩法不分陣營
今次改版血月大型食雞!岩晒鍾意打交既你
美服台港澳最大公會需要你!
玩左十日左右,練到隻德魯伊40,打左2場PVP

德魯伊PVE又唔算突出,PVP德魯伊真係終極下水道職業,如果想打交建議玩返其他職算
星湧D仲係好勁喎
patch左好耐,而家打人R痕

要打埋星火術先有以前果個DMG

所以話PVE都可以玩下,但PVP真係唔好諗
每晚都有好多人DC開咪吹水打機,快d加入!
有冇咩插件係必裝?岩岩dl左美服,十幾年無玩有d陌生
下載個Curseforge,然後入面睇最熱門既addon,逐個dl就得
留名睇吓點先
唔好等啦😏早玩早享受
有咩職業係同科技/槍械有關,求推介
科技/槍械嚴格來講係專業來,每個職都練到工程
但如果真係以職業來睇,主要用弓/槍既係獵人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞