[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(48) 買左MOMOKO未

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
狼人bounce配shaw好玩 85了
新手一問
如果我唔更新 係咪d卡既效果就唔會更新
應該唔比你對戰? 叫你去更新

有效1-2日就要你強制更新
我今朝開手機app都強制要更新喎
除非一路唔熄app?
點會呀
定你自己開左自動更新咋
我冇強制喎
如果唔更新會KEEP住係舊能力直至逼我更新?
你既對手都係冇更新, 就算比你排到, 所以點解唔更新呢?

大約兩日後就會逼你更新

未更新就會排返d 未更新既玩家同你玩
同埋有大量既bot
想輕鬆升rank 就唔好更新住
打bot升到100先更新

不過如果你未series 3
我建議你唔好升無限住

點解對面會有呢張rock嘅
我有
話client out of date
過節大家都係咁
新手自選p3 有無卡係先要
本身玩緊咩deck
有冇deck 參考下
alioth本身nerf左一次,已經少左人用

之前兩三場就有一個,以家我覺得少左

起碼唔係太勁,要nerf個種
佢既存在已經值得要NERF
不論你先手定後手你都要怕對面會打Alioth, 除非你優勢大幅拋離左對手
成功鎖區好多時都已經唔洗打落去 知對面會出Alioth
宜家簡單, 對面冇先手就一定唔洗比佢噴
而家無左Chavez 落康有無得撚
pro x , armor ,紅坦克,狗,失敗的人原本都可以先手頂到alioth

如果要針對存在價值,咁起碼要0攻或者負攻
咁全隻game都無人想用佢,又有咩野用

好似吞星咁,要keep住佢既獨特性,其實改唔到太多野
3攻Taskmaster

改咗咁多野,但最有用都係Daredevil終於用得返
你慘
你講果堆牌, 咪就係你有優勢有控攻既前題都仲要擔心對面係咪出Alioth
好似初版Leader咁, 尾turn你要估要計, 對面係就咁出張牌, 定大家都出leader點樣係大家出leader既情況下贏
一張牌令到你咁恐懼 又要諗自己要預判幾多重
未改前既Alioth一樣

宜家咁改佢仲多左個獨特性添, 可以摧毀哂隱形女果d未開既牌

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞