[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(48) 買左MOMOKO未

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
oning不嬲減唔到
呢張卡好麻煩
有時t6自己計完發現最尾都係計錯
我係咁諗
shadow king 令到佢變 base power 0 不過冇remove 佢個 ongoing 所以變返原本個 power
冇ongoing 個啲先減到,好似collector 狼人個啲除非本身加左攻 例如bast幫dark hawk加左3攻,shawdowking淨係可以變返佢做0攻 但係ongoing 效果依舊會生效
Tiktok子公司都執
係囉
賺錢傢喎
到底隻GAME會變成點 希望SD自己接番黎直營算
我放左好多心機係隻game到
唔好執左隻game阿
唔會既, 應該賣比其他發行商/SD自己跟番
如果騰訊接手就食得屎
發行商好死嘅啫,咁好搵應該唔難搵到人接手

應該
請問賽季排位係幾時更新?
公仔?
上面有窿我估匙扣
<@&1002374356523032606>
Dear SNAPPERS,

Some of our players have expressed their concerns regarding reported structural changes at Nuverse.
We wish to thank you for your concern and assure you that regardless of any changes at Nuverse, SNAP will continue to operate and flourish in the future! <a:jeffdancing:1098419690499485757>

Thank you & happy SNAPPING! 💙<:CosmoHappy:1092627939432087644>
你入實季通行證有得睇
下星期三更新
好你老母,

應該將d石頭塞落你個屎眼到
家陣擔心咩接
一陣比啲仆街公司接左逼大家課金咁就bye bye
你經歷左咩?
帶定killmonger防囉
屌佢老母場場都係prof x + alioth
玩撚毛呀?
Alioth 出左 先手變得好重要
垃圾王 就後手有著數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞