[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(48) 買左MOMOKO未

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
十場有八場都冇其中一隻
內戰 對面飛機>收藏家>加卡>loki
原來唔係得我係咁
突然覺得順手既人先係異類
建議去黃大仙燒一燒香先
黃大仙近排去咗旅行
12張牌 有一半都係1-3 cost 但永遠起身加頭兩T抽到嘅都係4-6 cost on99
原來唔係得我係咁
突然覺得順手既人先係異類
12張牌 有一半都係1-3 cost 但永遠起加頭兩T抽到嘅都係4-6 cost on99
仲有兩張無限卷唔想玩見到多destroy 想帶副counter destroy嘅就遇唔到 仲要俾人counter返轉頭
玩destroy成日都係咁
Knull death長期係手
Deadpool x23長期失蹤
deadpool x23永遠turn 5 6 抽
都唔知抽黎做咩
牙寶幾時旅行
係喎
分唔到囉
我係牙真
你兩個夾埋
岩岩第一場無限
對面destroy

得第一場有armor
之後冇見過,連狗都係見過兩次
我用loki copy對家5-6張
都唔會有death knull
得啲濕尻1 2 cost 卡

呢排已經連任都清唔哂
好快連驚都唔想開

沉迷新出隻咒術
現左吃耐 終於贏到頭像

71 PASS
你以為係點
有D人以為係power
就算係power佢都有2隻2攻
pass 76

無限第五戰, 俾lane control meta㩒住黎打,又storm又prof x
頭5場有3場都要escape,打逆風

去到第六場,大家7粒對7粒
Round 5,中路已經封左,好彩成功預判到佢右邊出prof x,所以提早出death+死侍,令右邊變佢16<>我18,預埋佢round 6 nebula +2就18對18,迫佢Jeff無得走

問題黎,round 6
佢左邊2隻1,中間5+2
我左邊得1隻10 venom

首先我唔可以出killmonger, 會幫到佢殺2隻1就ms marvel加攻
我預佢右邊出玉衡就total power 12,我右邊出knull同鬥大又會俾玉衡殺,唔出又只得10輸俾佢

最後靈機一觸,轉左出wolverine

大家都7粒all-in
佢玉衡一反出黎個下真係大叫一聲,wolverine 番生變total power 14

預判到對手而贏固然開心,但最開心都係個BW avatar 有無限框

destory打征服真係好有勇氣
一堆至高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞