[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(48) 買左MOMOKO未

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
唔中pixel咁係咪會中dan hipp
Dan hipp 靚喎

咁都得
垃圾卡組橫行

冇得唔用destroy
dllm 等nerf, 張野仲要攻高無負作用
隨便玩,排名得個睇字又無獎品
改到5/5 就差不多
應該會大nerf 到唔destroy
咁好易對面一塞爆/放狗 就卡死自己
唔係destroy或者新卡遇到新卡基本上冇得玩
好容易好快就冇曬位落卡
destroy those that can't 令到張卡更加失衡
一開始我仲諗有冇得塞滿自己嗰邊先
已經未計咁早落曬自己嗰一路唔著數
唔destroy應該冇人玩

咁都仲要nerf?
經過mmm同galactus改完又改之後已經覺得冇野冇可能
抽左3個箱先中 但做好左心理準備了
個人覺得純粹睇呢張卡唔算太反映到個情況
呢張新卡配某幾張卡synergy太大同埋除非用destroy如果唔係完全counter唔到
事實上好多無腦又勁嘅卡勝率都係5X% only
其中一個例子係配 hood black widow zabu debrii absorbing man stegron sentry
好容易你T5已經係多過一路冇位擺
而勝率唔過半嘅原因我覺得係暫時唔係真係咁多人真係識得玩 呢張卡始終要一定技術考慮埋自己同場地個位置分佈
我諗緊個方向係會唔會改做 6 cost
改做6 cost係想嘗試避免T5就卡曬對面嘅問題
將張卡嘅用途相對限制返做send幾張大嘅負power卡去對面/destroy咗佢
由黑洞果期變到好能無聊,而家就係咁掉垃圾互掉
其實改做剩係扔自己果區 唔係全場扔 已經好好多

47pass
改t6的話垃圾流又冇意思,

因為人地通常先手,

已經排好晒陣,

咁垃圾流t6就卡來都冇用
中Dan hip
發覺ed 唔係pixel 就係Dan hip
課金中Dan hip都幾慘
Dan hipp我都唔like
唔睇artist
齋睇畫
全場真op, 落狗都無用, 而且7攻咁高, 用pro x 封一路都無乜著數
幾時肯修復返DD呀 定係以後都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞