[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!Ho Ho Holiday~~

1001 回覆
80 Like 40 Dislike
即使最後點都好 永遠都是少女時代

點都好 有世巡all in

但萬一唔係全員續員, 點世巡
女王

老大老小

即使最後點都好 永遠都是少女時代

點都好 有世巡all in

有無都all in

唔洗理我....我入嚟推POST 嘅!
講真...就算佢真係咁決定..佢作為我本命...我會支持佢呢個決定...如果佢為續約而續約但仆街SM無俾發展藍圖佢..咁我覺得走都無何厚非...我希望佢係有明確目標同自信去作一個決定,而唔係別人去推佢去完成囉!
好佩服做呢個節目果位PD ...我睇過半集但頂唔順覺得好悶放棄左...問題係點解個PD 夠膽揾兩個綜藝老手周街揾戶人無啦啦叫人開飯預埋你兩個同嘉賓,其實我真係覺得有做媒囉...但佢地又起碼會周圍揾人問過先...
我唔清楚韓國人係咪真係咁好客...可能始終佢地國家係民族性強啲...請陌生人食餐係無咩問題...
但係俾著香港人真係幾尷尬,我諗呢個節目可能連強國都唔想抄襲嘅節目嚟!
好佩服做呢個節目果位PD ...我睇過半集但頂唔順覺得好悶放棄左...問題係點解個PD 夠膽揾兩個綜藝老手周街揾戶人無啦啦叫人開飯預埋你兩個同嘉賓,其實我真係覺得有做媒囉...但佢地又起碼會周圍揾人問過先...
我唔清楚韓國人係咪真係咁好客...可能始終佢地國家係民族性強啲...請陌生人食餐係無咩問題...
但係俾著香港人真係幾尷尬,我諗呢個節目可能連強國都唔想抄襲嘅節目嚟!

我覺得好睇當地文化,韓國我唔知,香港就肯定唔work
新聞原標:「凱迪拉克選擇少女時代秀英的理由」

「活動現場中韓國通用汽車關係人士表示:『凱迪拉克目前還是有很多男性顧客。但是秀英的廣告播出後,指名要看秀英所乘坐的白色XT5的女性消費者亦隨之劇增。是已經累積50台訂單左右的程度。』堪稱充分地見到了『秀英效應』。」

「活動現場中韓國通用汽車關係人士表示:『凱迪拉克目前還是有很多男性顧客。但是秀英的廣告播出後,指名要看秀英所乘坐的白色XT5的女性消費者亦隨之劇增。是已經累積50台訂單左右的程度。』堪稱充分地見到了『秀英效應』。」

好勁
【Jessica 韓國超人氣女神親臨!】潔西卡為吃美食變成過關機器?!頂級美食讓主廚做給妳吃!! 20170823 型男大主廚

https://www.youtube.com/watch?v=BtIkLg3j81I

好勁

香港賣幾錢?

好勁

香港賣幾錢?

香港代埋都冇,買條毛
如果你自己引人加埋登記稅雜項大約一百萬

好勁

香港賣幾錢?

香港代埋都冇,買條毛
如果你自己引人加埋登記稅雜項大約一百萬

有冇sone打可以同我交換?
我想換個泰妍bb返黎
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/25/214556_baf27e793bdff243245361488c918ad2.jpg[img]
有冇sone打可以同我交換?
我想換個泰妍bb返黎

或者Fany, Yuri, Yoona都得
【Jessica 韓國超人氣女神親臨!】潔西卡親自下廚!眾人稱讚又驚奇?! 20170824 型男大主廚

https://www.youtube.com/watch?v=gDXobngcT4s
我想快d拎到隻碟
Sosius聽日交收又黎打風,又冇得用順豐
岩岩開碟
兩個version都係權呆

有冇手足可以換美英比我
想問下而家秀英同sunny主力做咩。

韓娛網多數都係講秀英同鄭敬淏拍拖。

Sunny都係睇wiki先知佢做DJ
想問下而家秀英同sunny主力做咩。

韓娛網多數都係講秀英同鄭敬淏拍拖。

Sunny都係睇wiki先知佢做DJ

秀英唔係啱啱先拍完套網劇咋咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞