[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!Ho Ho Holiday~~

1001 回覆
80 Like 40 Dislike
唉屌
其實接機送機坐定定係地下咪幾好
何苦呢
見到台灣有個comment係話我地香港人唔好講咁夠野 我地上次都唔係好得去邊
見到台灣有個comment係話我地香港人唔好講咁野 我地上次都唔係好得去邊
真係好離譜!!!!!
D生番又好 SM D 賤精又好 都唔係人黎架
印尼一向係野蠻生番無文明,香港人已經唔記得早年旅遊巴挾持事件,今次令我更加討厭呢個國家,根本同其他國家果啲接機sone不能相提並論
印尼一向係野蠻生番無文明,香港人已經唔記得早年旅遊巴挾持事件,今次令我更加討厭呢個國家,根本同其他國家果啲接機sone不能相提並論

旅遊巴係菲律賓

旅遊巴係菲律賓

記錯左...不過我都係唔鐘意印尼!
唉...印尼呢啲鬼地方
發生咁既事仲要出黎say sorry
被抽水果句睇到好嬲......
外傭國真係特別垃圾
屌佢地係咪好榮幸可以俾抽抽點名黎鬧
On79 好撚嬲 坐定定唔撚得既
迫乜鳩
屌 比人非禮埋真係好撚嬲
仲要有人話抽抽冇表情 真係屌佢老母

真係勁on9 唔通要笑住俾你地班人摸
[cp]徐秀京的另一個ig號設為公開而且定位了孝淵住的酒店 所以很多人都知道這兩天她們住哪了 神他媽豬隊友[拜拜] ​​​[/cp]

接機都搞到咁,送機好擔心
接機都搞到咁,送機好擔心

仲有韓國既接機呢
[cp]徐秀京的另一個ig號設為公開而且定位了孝淵住的酒店 所以很多人都知道這兩天她們住哪了 神他媽豬隊友[拜拜] ​​​[/cp]

呢個真心on9,專登開個新acc黎爆定位
抽抽不要太傷心呀
搞到連續兩日朝早都無咩心機
沉日就因為續約 今日睇到接機又嬲
心都痛埋 啲自私嘅人可唔可以唔好咁放肆 見抽抽係韓國機場個時已經表情唔多好 去到印尼個邊仲要咁嚴重 以後去邊都行VIP通道好嗎

傷害完人 係咪講句sorry就得 然後下次又重覆犯錯
落後國家我屌你老母
呢啲咁嘅地方同上左賊船冇分別
好心痛抽
我身為印尼華僑 就係恥辱黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞