[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!Ho Ho Holiday~~

1001 回覆
80 Like 40 Dislike
今集幾好笑
泰妍係樓梯嚇人之後比人撕果part好好笑
最後話佢係努力搵提示既純真少女好cute
允兒仆親仲要拖行好慘
今集幾好笑
泰妍係樓梯嚇人之後比人撕果part好好笑
最後話佢係努力搵提示既純真少女好cute
允兒仆親仲要拖行好慘

向後仆,後面仲要帶住mic,一定好痛,見佢塊面紅曬,心痛死我
唉,明顯一集唔夠啦,CUT親都係FANY果D鏡頭

抽最尾好似D鬼片女主角咁
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/13/171610_7269932fdd7f8ba760b50d8a119a60c0.png[/][/url]
好似大人拖住個細路咁

個身高差

唔係順圭已經算好
期待左咁耐既十周年CB咁就完左,會唔會太快
以Gee石鎮既反應 邊有可以跑緊既時候隊友跌底而立即收到步
係ig見到rm嘅片 發覺太妍今次綜藝感大爆發

泰古

抽扮正經個樣

泰古

抽扮正經個樣

睇到佢跳1分鐘舞段片

至緊要抽開心咗

岩岩睇完

抽今次真係幾投入 個人好似放開左黎玩 比起之前 好好笑 跳舞好cute 另外想講yuri 綜藝感今次comeback 無論ht3定rm 都有種返返去以前青春不敗yuri既感覺

佢好成功咁營造到恐怖氣氛,跳舞個part
仲“淡而強烈”超正的說

泰古

抽扮正經個樣

睇到佢跳1分鐘舞段片

仲有一開頭揀partner嗰段奇怪舞

唔同pd係中意fany? (講笑

唉 可能等下次cb先有得睇全隊上rm了
等5巡

唉 可能等下次cb先有得睇全隊上rm了

仲要未必上
梁XX對手依家大約炒到咩價位
梁XX對手依家大約炒到咩價位

其實摸一下or正係摸泰妍已經做到個反差同效果
之後仲繼續
等咗兩年,得一個weekend, 好空虛
惡女估唔到
北韓情勢升溫 南韓找來少女時代「邊境救援」

北韓情勢持續升溫,不過昨(12)日仍在兩國交界的非軍事區板門店,照常舉辦「DMZ和平演唱會」,南韓女子天團少女時代也到場演唱。據了解,雖然兩國互不往來,但仍有許多北韓人偷看或偷聽,甚至成為忠實粉絲。

根據英國《BBC》報導,南韓DMZ演唱會自2011年開始以來,每年都如期舉辦,希望以流行音樂宣揚和平,解決朝鮮半島衝突。一名北韓叛逃者曾坦言,南韓的娛樂事業讓他們領略到,原來在外國有不同生活。

雖然北韓禁止播放南韓DMZ演唱會的相關內容,但仍有許多遊客在周末聚集到非軍事區的京畿道坡州市臨津閣和平公園,就是為了親耳聆聽和平演唱會。

一位首爾大學和平統一研究所助理教授金學在表示,南韓此舉與東西德的歷史經驗相似,希望透過流行音樂的吸引力,讓北韓開始對南韓的生活產生渴望。
等咗兩年,得一個weekend, 好空虛

可能準備世巡呢 香港站
北韓情勢升溫 南韓找來少女時代「邊境救援」

北韓情勢持續升溫,不過昨(12)日仍在兩國交界的非軍事區板門店,照常舉辦「DMZ和平演唱會」,南韓女子天團少女時代也到場演唱。據了解,雖然兩國互不往來,但仍有許多北韓人偷看或偷聽,甚至成為忠實粉絲。

根據英國《BBC》報導,南韓DMZ演唱會自2011年開始以來,每年都如期舉辦,希望以流行音樂宣揚和平,解決朝鮮半島衝突。一名北韓叛逃者曾坦言,南韓的娛樂事業讓他們領略到,原來在外國有不同生活。

雖然北韓禁止播放南韓DMZ演唱會的相關內容,但仍有許多遊客在周末聚集到非軍事區的京畿道坡州市臨津閣和平公園,就是為了親耳聆聽和平演唱會。

一位首爾大學和平統一研究所助理教授金學在表示,南韓此舉與東西德的歷史經驗相似,希望透過流行音樂的吸引力,讓北韓開始對南韓的生活產生渴望。

係精神嘅食糧?!
[/quote]
係精神嘅食糧?![/quote]

做乜唔搵啲新團去呀

sm尊重下少時快啲整個soshi channel 2啦
比起yg佢地呢方面真係唔多得
惡女估唔到

我都估唔到
惡女估唔到

我都估唔到

抽抽虛張聲勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞