[Sone]現在是少女時代!!永遠是少女時代!!Ho Ho Holiday~~

1001 回覆
80 Like 40 Dislike

而家買已經會送?有無話幾時開始
係官網搵唔到

fany上次單野被雪後久久未能回復...yuri飲咖啡時間比工作量多...秀英有家底未必肯俾你$M綁住...

帕尼好慘 件事影響左佢咁耐
有冇人知發生咩事
From SNSD fan union
打風留名
有冇人知發生咩事

總捨黎講就係
六輯冇貨既原因不便透露
就係咁多

而家買已經會送?有無話幾時開始
係官網搵唔到

仲未開始,起碼都要到公開售票先有

覺得會續約 :

泰妍發展唔錯...sunny自從sica時件感覺佢幾重視少時...孝淵選擇唔多...允兒金蛋sm一定重金留...小賢有劇拍將來可能出solo...

未必續既 :

fany上次單野被雪後久久未能回復...yuri飲咖啡時間比工作量多...秀英有家底未必肯俾你$M綁住...

笑死我 好鬼馬
https://www.youtube.com/watch?v=381Ps_0ERgQ

i cried like a baby when i was listening to the live audio at that day

although i haven't paid much attention to them recently, i remember that i loved them the most

소녀시대

sorry for 1999 english
有冇人知發生咩事

總捨黎講就係
六輯冇貨既原因不便透露
就係咁多

請問 香港係咪都斷哂貨?
順圭剪短咗頭髮
順圭剪短咗頭髮

係我心目中順圭係長期短髮
有無SONE打有今次Holiday / All Night 既高清圖
想做電腦Wallpaper, 淨係搵到D Scan版
順圭剪短咗頭髮

我第一刻load錯咗佢係咪po舊圖
順圭剪短咗頭髮

我都係bo
順圭剪短咗頭髮

我都係bo

順圭好似好少玩IG STORY
童顏組

黑白姊妹

sm已經冇耐性唔想再等
新飯報到
不嬲都無追開少時
係中學時期聽過一兩次佢地啲歌
今年心血來潮上youtube聽下kpop
我仲記得果陣係聽party 一聽就聽左成日
之後就瘋狂追返佢地既綜藝
日日聽佢地既歌 聽到男朋友依家都識唱

少時bb
雖然成日俾朋友笑我鍾意少女時代
話佢地個個都變哂中女
不過我都唔會放棄鍾意少女架
少時永遠第一
新飯報到
不嬲都無追開少時
係中學時期聽過一兩次佢地啲歌
今年心血來潮上youtube聽下kpop
我仲記得果陣係聽party 一聽就聽左成日
之後就瘋狂追返佢地既綜藝
日日聽佢地既歌 聽到男朋友依家都識唱
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/233348_f88c838c77b79ff92bd22927866d7b9f.jpg[img][img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/233357_9cbfc355379f5e757fe191df3027ff7e.jpg[img]
少時bb

+1, 今年新飯
中學嗰時個個追反而我無乜理過kpop
今年唔小心係YouTube入咗坑就不能自拔
宜家好後悔追得太遲
sm已經冇耐性唔想再等

你話等成員考慮..?唔好呀
我以為我lion heart 入坑已經算遲
點知原來仲有新飯
有冇人知發生咩事

總捨黎講就係
六輯冇貨既原因不便透露
就係咁多

請問 香港係咪都斷哂貨?

之前好似話只係其中一個版本冇貨
sm已經冇耐性唔想再等

你話等成員考慮..?唔好呀

唔好呀

應該係FANY?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞