其實坦蛇同達狗既既可比性係邊?

211 回覆
348 Like 12 Dislike
好似2和B 個D?
有乜成績

第一個果個盃仔?
仲有冇
達係蛇 唔係狗
佢哋識波就唔會做獌狗仔啦
都唔同類型
傻紐成個硬件擺明係入球機器果隻
假撚睇佢stat同踢法都知係柱躉+開路果隻
睇表現真係唔算差
根本光頭佬就係廢
班獌狗仔成日話未買齊人踢唔出佢個form
屌,澳洲佬帶熱刺,愛美麗帶維拉
咪又係大半隊都係原班人馬,都唔駛半季就脫胎換骨
次次睇親獌都唔知佢地戰術係乜
成日屌管理層無方向所以咩教練都死
ok 我當你講得岩咩comercial club
但坦買mount 唔岩用/唔識用都可以講到話因為管理層唔幫坦買球員
坦專長唔係搵球員 所以買錯mount 唔關坦事呢D咁匪夷所思既理論
除左中左降頭我都諗唔到個原因
依家剩番車/曼個2件可以笑
錯....係個個都知,唔係點會個個衝去局娜娜
利迷話死獌狗場場黑架
你咁樣話反佢地枱俾人屌到老母親
而個事實係
曼城得
曼聯唔得
所以你無機會問
奧燒奧巴嘅地位,同丙朗迪基亞差太遠,而且阿迪達都係搞幾個,坦克格係地圖炮,由高層老將新仔全部屌哂

咁當然,成績好重要,咁坦克資源經驗更多,都冇成績,怪邊個
仲有樣曼迷好精神分裂嘅嘢,成日話人地係其他隊搞分化,或者係勝利球迷,上年有成績唔見你地屌

有冇諗過上年好多人都話坦克格廢,係你地曼聯班勝利球迷,拎個聯賽杯就潮吹
比錢又話自己搵唔計
坦克要乜又買比佢又話唔制止佢亂洗
想點
隻隻都係坦想買
無成績就死得啦
有咩成績
又關利迷事
你隻反利平時唔係逐隻字數內容關唔關標題事咩
嗰陣殺卡踢阿仲係迷失中,最叻拎牌,同球迷關係又差;真係達Sir 同佢一齊走出低谷架
啲新仔遇著達狗慘過做雞,坐撚到退休都冇機會
達狗在任3 4 年間冇提拔過一個新仔真係好屈機
Saka好彩遇到龍蛇愛蛇,唔係達狗早一兩年教,肯定仲踢緊u21

無論教波教到點成績,提拔新人、輪換等呢啲人力管理達狗真係好撚垃圾

達狗out

今時今日仲有大量阿迷反達
應該話坦隻隻都想買
買唔到就係管理層唔岩搞到坦出唔到plan a
呢幾隻係 plan a 又唔夠好?
做曼聯管理層慘過娶港女老婆
俾得少家用就話做咩俾咁少錢
俾夠錢又話做咩唔關心我
又關心又俾足錢又話做咩唔幫我地計劃將來
乜都做撚晒就最好你唔可以有私己錢
你賺既一分一毫都要攞晒出來
總之無kane 無fdj 無一次換晒5個後防就唔夠好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞