其實坦蛇同達狗既既可比性係邊?

211 回覆
348 Like 12 Dislike
佢地都係想說服反坦曼迷支持坦

大家要trust the process

問題係一個清除心目中阻住重建嘅人嘅決心唔一樣

達可以唔比機會ozil 同奧巴,但坦死都要出b費同福

仲有pr 都好緊要,坦好似上一代家長咁用屌去教球員

達唔會公開屌

曼最慘係好似中咗傳銷咁,買咗一大堆貨, 唔啱用又無得quit

當年屌完 daddy 得第 2 同歐霸冠軍,阿豬阿狗都拎到
依家結果證明都都真係幾難
當年以為摩佬話拎第二係最大成就係講笑

而加覺得真心勁
阿狗打道氣咋
拿卡哥一季入一球non penalty goal
張圖個陣話中型班都不如
咁真係頂盡中型班喎
邪教獌話阿迪達/高普頭2季陣痛期成績都好差,但唔知點解會得出所以坦克2季後會好好嘅結論

啲邏輯完全唔知點嚟
阿記有冇格狗先
一個格狗已經係萬能key啦
當年打燒味戰術連獌迷都吊, 依家改俾個龍斬就好MAKE SENSE

椰子真係好撚無辜
阿迪達個種勁係佢可以做到「集百家大成」

跟過現代足球最佳教練哥帥學佢套戰術就大家都知
用阿仙奴個班二線球員(holding, xhaka, elneny)一樣踢得到form
由成隊垃圾逐個位慢慢執正隊波 依加已經變成爭冠級數球隊
單係呢點已經證明到佢功力

後生跟過雲爺爺踢波,學識左用極少錢執好隊波
傳統big6入面就連熱刺都成日overpaid買人(eg. richarlison)
但係阿迪達除左今季食飯貴小小之外,一個高價big name都冇買過
絕對係「蔗渣價錢 燒鵝味道」
怪錯daddy
摩daddy 是對的
識法何必破法呢
椰子依家都tune到西咸唔差
無左rice都唔大影響
坦蛇就
娜娜真係買黎唔知做乜鳩, 打龍個HANDLING 都唔合格
過獎啦,咪又係比人達狗達狗咁鬧。
雲爺爺留低左好多好嘢,真係唔同
佢哋覺得達蛇接手班球員(未發育saka 馬天)

係正過光頭坦接手個隊件件幾千萬,
仲包括埋自己即買個幾件子弟兵架

咁樣比較對光頭坦太唔公平啦
我地阿po日日都一大堆反達叫佢走
現代化呀
條撚屌著9號又唔識係禁區入波,比個10號攻中位佢踢又唔識用波,踢兩邊翼又唔夠輕巧,最後達蛇tune佢踢9號半同8號位中間先解決到個問題
最近有咩蝦碌嘢
最好真係比坦教多三年19隊齊慶賀

唔好玩爛佢

屌你老母次次都係高普搞到其他人無玩具玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞