做左幾年開鎖佬 你問我答

528 回覆
181 Like 15 Dislike
相對係既
有冇睇開lockpicking lawyer?
唔洗牌 但帶出街比狗逗到要有合理解釋

淘寶果d pick真係送都唔要
我個人幾鐘意Rytan pick set

三叔比人左定賣左了
唔係
神奇開鎖佬
點睇LPL lock picking lawyer
咁橋前幾日先睇完一個講日本開鎖佬嘅片
https://youtu.be/cNWAGyRn2rw
有個透明鎖嗰set野都係我買第一set睇下有冇興趣,覺得幾好玩無聊睇電視都可以練下就好快買左set peterson
差好遠 開到同開唔到既分別
想問香港有冇得買?想買套嚟自己玩吓
有無啲難忘經歷
咁都冇乜人爆就證明開鎖好好搵
咁收唔收錢?
以前用MUL T lock 個開鎖佬搞唔掂出鑽 仆街佢鑽兩個隆 把鑽鑽到冇電都未開到
最複雜開過咩鎖
D少婦係咪真係唔戴bra?
你有冇實舖?冇係咪唔駛報稅?
有冇係配鎖匙舖頭掛牌咁?有客會轉介俾你再抽佣?
依家多數網上落廣告俾錢買位?一搜尋搵開鎖就排幾位咁?
做工既話,kaba應該最好
d珠完全冇罅
但design真係各有各長處
放係街都係用返classic abloy
開過兩單好既家屬
佢會講定比你聽 問你願唔願意開 唔願意都理解
話知道奶左野架啦 係唔想麻煩消防員
依d我會照接 真係當幫人 (錢照收)

仆街既 唔撚講 但埋位多數都會feel到
屌住做咁解 但唔怕會搞我 因為我都係幫緊佢
行得正企得正

一單最深刻既開房門 feel唔到 開完家屬冇人咁敢開門
你眼望我眼咁
因為開完我地要尊重人地私人 唔會開大隻門 留條隙就算
我又唔知做乜鳩幫佢地推大少少隻門 想話比佢地聽 開左架啦喎

仆你個街 前面有野入 後面有野出
我即刻問邊個係房主
Cls同我講失蹤左一排未搵到
依單野我仲驚撚過見死屍
我自己只係識開d信箱鎖
當年唔見左條匙。買工具自己都係上yt 學開。係鄰居group幫鄰居又開過,之後有時part time幫人換信箱鎖。
開到個鎖果下滿足感好大
以前成日做雞鬥

鬼妹唔著上身都試過

練下鎖 打下機 做下運動同訓覺

一個月一兩日食白果掛
前面有野入後面有野出係咩意思?
如果用緊綠匙 其實代表用 紅 黃 綠既組合都開到你把鎖

用緊黃匙 代表 紅 同 黃 既組合都開到你把鎖

用緊紅匙 就得番紅匙既組合開到你把鎖

多左組合開到 其實安全性係低左
但本身mul t lock高保安鎖膽黎 可以安心用
Thx

捉姦做過唔想再接 仲煩過做死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞