做左幾年開鎖佬 你問我答

528 回覆
181 Like 15 Dislike
螺絲刀 唔得?
唔知,早兩日聽到隔離屋個開鎖佬用左大半個鐘電鑽
中途聽電好大聲屌 ”話撚左拉波我唔熟架啦,冇咁快返“,想八下係咩黎
笑死 開鎖佬自己出黎跑單基本上都4萬起
30秒1200$ 仲快過睇專科醫生
問樣離題嘢
吓吓都係鑽金屬
有冇話咩種類鑽咀㩒用/CP值高?
一把最難鑽嘅鎖又要幾多支呢種鑽咀?
咩鎖最難爆?
夾萬都開到!?
係咪要好似電影咁用聽筒?
超級認真一問

暫時全世界咩鎖係最安全? 最難解鎖?

Security level最高?

咩牌子? 咩型號?

依d撚樣真係on撚9
樓主男定女?
代答,應該大部分case都係咁
想自學定出國穩食,有沒咩堂係有用?自學既話買鎖都唔平
答到你所以有時幾十秒開到
佢都會撩下你傾偈
慢慢撩下撩下,但佢其實已經開左
D客一半半啦
有d見你後生又快手真係由個心咁讚你
幾多錢都買唔到果下感覺

閪果d收完錢走 錢已袋 理撚得你
香港人都多好客

試過收$700貼士 計埋開鎖齊頭$1500唔洗找

試過有人妻成排維他奶叫我攞走慢慢飲 (收左一包)
呀婆煲左雪梨水入落樽比我 (冇收)

架車d野飲有8成都係客比冇點自己買過

入村會送埋你出村口 驚你迷路

泊自己架車落時租 再比自己業主車位你泊 幫我慳停車場錢

見你污糟比自己抹手/主動問你洗唔洗用廁所

上面講過明知死左人 主動講 問你可唔可以幫手 幫唔到都理解

諗諗下都幾多好客
我用開Rambo 其實對一般鎖膽都好夠做
加硬果d 你成盒比晒佢都唔會鑽得入 要用靚野/其他工具架啦

想d鎖嘴襟玩就比d dw40 直入直出 唔好了住鑽
之前房鎖左,開鎖佬上到嚟係暴力爆鎖,仲收我1200蚊.....我以為係開完,我仲有得用個鎖先叫開鎖佬。隻鎖冇壞,只係一時之間搵唔到鎖匙。

呢件事之後,我copy 4份鎖匙
點睇梁朝偉開鎖技巧:
https://youtu.be/Gf9PBSnU0Hw?si=GGzC_4_PSvjZvoFG
9:09
有冇接過蘇黎世緊急開鎖call?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞