90分鐘火鍋放題!港男不滿60分鐘截單:係咪齋坐?轟侍應態度差

249 回覆
26 Like 111 Dislike
成隊mirror打邊爐
成個POST 都唔少人屌緊間嘢唔抵
個死傻鳩仲要好似眾人皆醉我獨醒咁
同埋同你班撚樣連登仔講呀

咁唔滿意 咁撚唔想做就執撚柒哂去

無服務學人收+1?
歡迎光臨好撚難開口?
拉麵鋪學人收人百幾$碗?

咁你地就慢慢繼續留港做on9仔交智商稅啦
放題都限時
食貓肉
真係唔知
截單前一定有人問
嗌到成枱野有乜問題?
我食得哂咪得
食唔晒你咪收我多啲囉
咁驚人食得多就唔好做放題
屌你老母
邊爐同迴轉壽司
清食開啲餐廳你叫嘢食佢會覆個價俾你咩?
當然寫咗唔係大撚哂,咁咪睇相睇吓合唔合理囉,唔使咁燥喎
五千銀食垃圾
真係收果陣又有人屌架啦
90分鐘你嘢食準時快狠準無所謂

最撚乞衣係入座等咗半個鐘唔嚟,吹佢又話再落過又要話多人要等又呢又路

夠鐘又會準踢走你架喎

放題係香港真係弱能智
12人去食大排檔隊啤好過
又有得打邊爐 最緊要冇限時
前排去珠海食 4個人叫到放題咁飽都係600蚊
又有原漿飲 最重要冇限時
方榮記
班傻鳩成日幫住晒啲黑店講說話,縱壞晒啲奸商,唔大力啲屌柒佢哋唔知衰
老實講真係試過唔講,連last order都無講直接Cut 單

最撚on9係遲入座但係準時last order重要無通知。

年實講食依啲任食都習慣last orde講一講。

但係個次佢無撚講又係好撚串嘴話單有寫,但係計返真正入座時間根本未夠鐘。

只係個次大家都無乜所謂本來就無乜嘢想叫就唔太介意。
我都唔知我自己叫咩
你咪撚柒戇鳩啦12個人唔通比一個爐你咩
上菜執碼慢到西,仲要限我時都唔知做乜鳩

你一係放撚晒d肉係雪櫃任我拎啦屌你

最撚誇張試過入三四次單,但夠膽死只係嚟咗一轉

跟住問last order有無野加,焗住再劃

然後拎返張卡俾我嗰陣時將前面所有劃左既餸菜拎晒出嚟

然後要用剩低嘅時間食,結果就坐到超時慢慢食

好明顯感覺到係侍應同廚房大戰

淨係好平淡咁同待應講有一半以上既時間都係等,

佢都由你慢慢食
其實就算截左單,你同staff講仲差幾碟,佢都會俾你
呢d 90分鐘放題勁唔抵,正常少少質素都要3百幾一個人,去逐碟嗌仲高質都係差唔多價錢,又唔洗趕住走
90分鐘火鍋真是比狗食
好心就食2個鐘果d啦 90分鐘比狗食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞