90分鐘火鍋放題!港男不滿60分鐘截單:係咪齋坐?轟侍應態度差

249 回覆
26 Like 111 Dislike
牛陣唔係
不過人地寫到明30分鐘前last order
咁都學人嘈交cheap咗d囉
4754/12 = $400, 90mins. cls
取巧

正如有D所謂贈券,其實要買一先送一,有D現金券,要先買滿指定金額先用到

90分鐘放題但落單只有60分鐘亦係取巧,的確客人可以食足90分鐘,亦可以係60分鐘前喪點/取食物,不過合唔合乎客人應該預期就難講,有D店又真係可以落單落到尾,所以60分鐘截單唔可以話係業內共識

而店員事前點向客人說明亦係重點,有冇係入座講明先
15分鐘前截單好啲 (90mins放題好急)
我意思係寧願加多少少,都廢事去啲限時場,佢哋仲要飲啤酒,飲埋啤酒90分鐘邊度夠
無120分鐘都唔會入去食
4千幾仲得90 分鐘
落大排檔打好撚過
一般兩個鐘就係早半個鐘

90分鐘就係早15分鐘

衰啲講句60分鐘張凳都未坐暖/最入狀態嘅時候
慳慳地都夠去酒店食了

唔知屯門有咩酒店
90分鐘不如去普通餐廳算啦,坐低掛住食都唔知做緊咩
屌你老味啲飲食界成日話寒冬冇生意咁
又唔諗下自己做過啲咩
就呢件事嚟講,個客加埋一俾成 $370/人 都係食得 90分鐘
我唔係唔想消費,但係俾三百幾仲要坐得個半鐘
之後又要搵地方食糖水點知落完單一分鐘個糖水到咗十分鐘後食完收埋隻碗
我叫人上嚟打邊爐算啦
咁都可以屌到連登仔
_ _ _ _ _ _ _ _ _ 好似連登仔咁!
90分鐘既放題好應該15分鐘截單
咁點防?
見你食淨嘢段斤計收番你錢?你班仲友咪屌得仲勁

你有計咪講囉on99
其實邊食到咁多

通常45分鐘左右就開始玩「邊個叫架?自己食埋佢」遊戲
好撚癲 成個post勁多人叫人去深圳食 又同日本相提並論
香港食野要交智商稅係因為揀錯餐廳
都唔講自己買料
你成4舊水一個人 去單點火鍋鋪 甚至例如西環斗滾
食撚到你嘔啦
唔係話賣廣告 斗滾d牛又靚 仲有海鮮拼盤又雞煲 先三舊水
氣氛又好 最緊要係咩呀 無限時呀嘛
你400蚊仲要得90分鐘
你想坐得耐咪去散叫打邊爐囉on99
三百幾,唔大食實夠架

又要任食又要比你坐耐d,自己搵氣黎受
咁又cctoy
呢d 擺明熱狗回覆黎

定熱狗又係cctoy
寧願加多一倍已酒店食自助餐
所以未冇去幫襯囉屌你老母
其實真係唔係香港食就冇問題

第一round坐低落完order到上菜拖左你半個鐘
然後食30分鐘啲野都仲係台就同你講last order

台灣澳門通常任食兩個鐘起跳
後面只要冇人等 未夠鐘都比你再叫
可以慢慢食埋先 唔會催你last order同催交枱
間間店點計時都唔同
應該要客人入座前講明
而家出帖果個話職員無講,咁就有位俾人入間店囉
成日都有你呢類戇鳩,寫咗大撚晒?佢唔講一律可以無視咋死傻閪
關我撚事咩 一係你收檔收早啲比廚房執野 你要執野趕我食快啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞