夏蘭特真係好撚慘 咁樣俾人黑撚咗個金球

699 回覆
378 Like 707 Dislike
補充返,雖然美斯幫國際邁阿密由一隊垃圾拎咗北美聯賽盃冠軍,但墨超加美職真係易踢過英超,依樣嘢無可否認,但拎完北美聯賽冠軍之後,國際邁阿密喺聯賽成績又變返垃圾所以個人覺得夏撚先應該攞金球獎
其實世界盃年冇咩好討論
金球唔係淨係不嬲計歐洲2223賽季? 你講國際邁阿密做乜鳩
top 3 聯賽黎講美職算難踢
由15名上14好好架啦
強如球皇對上個次美職入球要數8月尾
可想而知美職幾咁激烈
邊似英超咁撚屎,係咪都刷2、3粒
完全冇競爭力
搶你老母咩
美斯拎住枝ak衝入場搶人個獎?
定挾持哂啲球員屋企人逼人投佢呀?
啲人心甘命抵投比佢講到佢搶人個獎咁
如果真係搶咁投比佢嗰啲人先係搶走人地獎嘅凶手
珍 牙朗睇唔慣d燈太勁 牙朗世一

你條撚樣都算垃圾喇 要揀人覆
淨講2223賽季,美斯除咗世盃冠軍仲有乜表現係好過夏撚,不如你講吓?
都係嗰句 屌尻啲球員啦你去
咁撚唔sick波 投比個球壇黑哨廢老
都係連登仔sick 波
咁其實你唔需要在意其他賽事同獎項
你眼中英超咁大權重,而夏撚上年又幾乎掃晒英超個人獎
咁佢已經係你眼中最佳球王了!

但如果將範圍拉闊至世界性
班專業球員咪用投票話左你聽佢地個選擇係咩
哇屌,霧忍之術?

答左未
唔係話美斯唔勁
但真係講含金量, 史尼達, 沙維, 小白, 列貝利呢幾個至少拎返次先合理
係咪要睇埋你ig fb twitter先係見識呢個世界?
屌 成個9 10月都冇出緊係冇入
係咪得朗狗仔先咁撚反骨 一時利雲迷一時又變包皮迷一時又夏撚迷
傻鳩
歐冠盃冠軍
英超冠軍
足總盃冠軍
歐洲超級盃冠軍
歐冠盃金靴
英超金靴
英超賽季最佳球員
英超賽季最佳年輕球員
英國足球記者協會年度最佳球員
英格蘭職業球員協會年度最佳球員
歐洲足協年度最佳男子球員

呢啲唔見你整幅圖?
可惜你無份投票

足球界最識波個班大家投票投出嚟個結果就係咁

無左你根據連登標準去投個票係會缺咁啲含金量同合理性
除咗...你要講就唔好"除"啦,除咗人哋表現好,仲有乜表現好,你咁問黎托咩,你不如話夏撚除咗識入波仲識乜
完全唔知屌乜
投票嘅野中意邊個就投邊個架啦
你啲兄弟都有講佢幫miami 拎隊史冠軍啦
你唔屌?
美斯overall 39G25A 球會雙20
世界盃法甲法超盃
仲有佐真奴迷呢
呢個真係秒左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞