夏蘭特真係好撚慘 咁樣俾人黑撚咗個金球

699 回覆
378 Like 707 Dislike
In my opinion
觀乎重要性,世杯系數屬頂級,即係同英超睇齊
真 個期佢係有運
無皇馬賓施馬幫佢 撚有咁多冠
一走左去祖記 獌 柒撚到
首先英格蘭、挪威二選一同阿根庭、西班牙二選一根本冇可比性,你用美斯做揀阿根庭呢個例子完全係錯

第二,揀國家隊唔係好似球會咁邊隊勁揀邊隊,唔係為左贏世界盃而揀,係真係對嗰個國家有歸屬感先會揀,呢一點夏撚同美斯都係一樣

所以世界盃佔金球獎咁大比重根本係唔公道,亦因為咁啲人先會為夏撚唔抵
點解睇齊世界wo
加哂咁多分一齊啦
金靴獎 法甲同英超入球係一樣x2㗎喎 即係如果英超40球 法甲41球 法甲條友一樣會拎金靴 你使唔使去投訴下唔夠含鳩量?
其實呢

如果掉轉,夏撚贏世杯,美斯踢弱國

我估都係頒畀美斯
因為印象流
小白入致勝球就變左小白係作用最大

但睇返西班牙啲波沙維係攻防兩端既組織梳理同節奏把控先係西班牙統治力強既關鍵

我估行內人投沙維是因為知佢個作用力;但普遍觀眾覺得小白搶眼係因為小白入波同佢既作用可以數據化為入球數字容易係維基查到
撚狗
反正你個觀乎都係你覺得我覺得加埋好啲wo
夏撚上季有邊場重要賽事係有表現?
果時小花未拎世界盃
你地班友咪又講到世界盃冇歐聯咁重要
師兄心水清
因為人地係投票 簡單黎講就係佢地覺得邊個最好咁
唔撚係wo 諗諗下有個ig球王照計好多票架
岩呀 而家佢兩樣都有 唔駛再兜
真輕鬆
當一樣,咪問你咁而家美斯入波多定夏撚

助攻?
咁計法,美斯上季除左世界盃有踢過重要賽事?
唔係入球多就有金球架
勝利球迷柒少陣
https://youtu.be/Aug28sXhBvY?si=Y_R9XusjWk7expmV

祖記朗都算柒帽都戴唔到
最高水平賽事嚟講歐聯次名出線比拜仁雙殺
咪唔公平囉,數值差咁遠

Number of goals/ assists 乘以個系數就最公平
希望夏撚仲有機會拎啦
世界盃四年一度全球注目
英超年年有

個權重兩者相同就唔係咁公道啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞