夏蘭特真係好撚慘 咁樣俾人黑撚咗個金球

699 回覆
378 Like 707 Dislike
choose乜撚
依家the world就係choose咗美斯
金球係100個國家嘅記者投票揀
C朗一票都冇
講埋晒啲廢話
出到個波三樓高掛入都叫tap in一定要美斯式入波先叫入波,就算係40碼爆射都冇咩特別 一定要扭人
咁應該唔俾果班職業球員隊長同教練投,將名額交俾連登仔先公道

主人都唔敢認
唔係美斯入就冇含金量啦
球王射十二碼都特別靚
國家隊大家都係累鬥累,邊隊陣容靚少少就可以突圍而出,實際上打白禮頓可以屌打任何一隊
美斯帶弱隊能力真係好強自制溫室
主場對皇馬都算隱形
你睇波齋睇Match Report?
你唔講埋前一輪對拜仁 RB
定拜仁 RB 小組賽多仔唔夠關鍵
認真 幾場波泊下大巴咩如果都可以爆冷 摩洛哥好運多少少都有可能冠軍 事實係美斯已經踢唔返歐聯淘汰賽強度 更加唔好講決賽(朗狗都踢唔到)
黑撚到全場起立鼓掌
世界盃雖然水平冇咁高 但係受眾太廣 最多人睇既盛事
撞正世界盃年 非足球國家出身係輸蝕架啦
唯有怨出身同埋時機
不過夏撚既打法 再踢兩三年都得 仲有機會
幾場波泊下大巴咩如果都可以爆冷 摩洛哥好運多少少都有可能冠軍 事實係美斯已經踢唔返歐聯淘汰賽強度 更加唔好講決賽(朗狗都踢唔到) 你最後一句又係柒柒地 你地美斯2010 2014歷史第一人咁勁都拎唔到啦使鬼講C朗
你人造燈都自稱曲啦
真 好彩最後拿到
則係有運就得

講經咩,
名額交俾連登仔投,
夏撚咪一樣輸…。

唔信你依家開多之公投囉..
證明你老友打稻草人
果批連登仔唔識波,投美斯既取消資格,再投多輪
將170名全球國家及地區的代表隊教練、隊長及傳媒組成的評審團,精選至只有男足世界排名頭100名、女足前50名的代表隊才有資格派出代表投票。
https://news.mingpao.com/ins/體育/article/20220312/s00006/1647082817904/金球獎-美斯獲獎爭議促成4項改革-提高評審門檻-港足將帥勢難投票

咁都唔服仲有咩好講
幾時話唔計入波,你愈扯愈遠但歐聯表現一定唔係佢囉,重要回合都隱曬形,打國米決賽係邊個入波?決賽佢咩數據睇吓先啦
2023歐聯決賽:19次觸球、1次射門、0入球
你又幾清醒喎,無比人撚到
夏撚三樓高倒掛入=tap in,美斯互射十二碼就可以打一大一篇文分析球王心態
對拜仁 RB呢啲淘汰賽又唔計?
拜仁淘汰球神隊波出局㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞