夏蘭特真係好撚慘 咁樣俾人黑撚咗個金球

699 回覆
378 Like 707 Dislike
證明美斯真係勁,係阿根廷既表現真係一枝獨秀咁屈
勁到唔比佢唔得
唔似呢三隊成隊人都好勁,你要比都唔知比邊個好
39G25A冇問題啦呱
小圈子
你覺得我唔係假膠都冇辦法
法甲同英超比?
仲要踢巴黎
成隊勁就唔攞得 咁美斯隊巴塞就成隊廢咩
定恩尼斯達對巴塞冇供獻

10年唔係小白/沙維攞根本就唔合理

利申:純粹登小白唔抵 冇諗住撐牙朗定夏撚
咁你咪屌鳩沙維𠝹票囉
收皮啦屌你老母 歐洲金靴五大聯賽啲入球都係x2.0

獎項的計算方法為球員聯賽入球的總數量乘以一個固定基數,最高分者獲獎。基數會根據球員所屬的聯賽排名決定;聯賽排名則視乎各國球會過去五個賽季於歐霸盃冠軍盃及歐霸盃的成績所得出的歐洲足協系數決定。排名第一至五的聯賽基數為2,排名第六至二十一的聯賽基數為1.5,其餘的聯賽基數為。一名於較高級聯賽入球較少的球員經過計算後,得分有機會多於另一名於較低級聯賽入球較多的球員,從而贏得金靴獎

歐洲金靴獎都係咁計咋 你係咪又唔認呀 法甲上年如果有條友入波多過夏蘭特 一樣可以拎金靴獎 定係英超入完波會x3?
英超仲要踢曼城添
大家中曬你伏
小白依家都未退休 美斯就唔踢歐聯了
之後幾年 美斯無得踢歐聯 梗係隱形
唔係話美斯唔值得拎金球獎
但係兩人既成績數據互換既話,美斯都會拎金球獎
始終個投票制度會偏袒名氣比較大既球員
如果係踢曼聯拎三冠就真係應該頒比佢
已經當咗你係朗狗
好一排史尼達大熱,臨揭曉前一個月,史尼達賠率突然變冷,無計世盃年,應該西班牙攞,但雙核沙維、小白互相𠝹票,投票機制造就美斯
留意番無球員投 得足球雜誌記者
金球獎又唔係fifa搞
投票嘅又唔係fifa嘅人
定你想講全世界都迫害C朗?
佢有英格蘭唔揀

嗰陣美斯夠有西班牙揀,揀西班牙晨早世盃加歐國盃啦
挪威都有個奧廸加特餵
隊長教練有喎
屈到無可能唔係佢
阿根庭同挪威比
美斯有敘利亞唔揀先再比啦
夏撚呢啲冇個人能力既球員有咩好吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞