[黃Viu] 韓劇《完美的結婚公式》成勛、鄭侑敏、陳智熙、李敏英

464 回覆
6 Like 6 Dislike
你都岩睇依套?
第3集出左喇
依套劇都有PPL
漫畫我搵唔到最新連載 請問你係邊到睇
ep3
睇完第3集啦
仍然係走老土狗血風

究竟女主爺爺做左咩對唔住女主
仲有男主媽同女主媽會唔會合作?

嫌男女主一齊時間好短
女主都幾靚女
男主喺依套劇都幾吸引
想睇多啲男女主對手戲
搵緊依套劇有咩花絮或綜藝宣傳睇

https://www.youtube.com/watch?v=KIdbMUp7BGU
今集劇情主力喺副線,做鋪排,無上集咁緊湊,希望今晚啲劇情集中返喺男女主角身上
唔知點解呢集睇男女主對戲,好有復仇版社內相親嘅感覺 男主叫女主愛上佢,男主假戲真做借機溝女,女主唔知男主其實真係鍾意佢 果然霸總劇都係同一套路
我覺得男主媽唔會同養母合作,男主媽似唔鍾意養母呢種機心重嘅人
我覺得可能係爺爺令女主變孤兒,所以佢先至要求原諒
成勳喺依套劇真係好charm
希望之後多啲霸總劇情啦
男女主都有智商嘅霸總劇真係好睇啲

不過今集女主畀前男友媽捉住果度
其實女主可以做得聰明啲
唔明點解女主又突然變得咁柔弱

死啦
我好鍾意睇依啲劇情嫁
係囉 女主仲使理佢咩
不過都可以理解嘅 佢重生但都係同一個人 懦弱嘅根子都仲喺到
唔駛停喺度
直程走佬啦
仲畀人影到相
女主開頭都好強勢唔理個女人,但個女人做戲咁跌落地,我都覺得係女主當下比個女人嚇一嚇,一時意志力薄弱咗,同埋戲情鋪排秘書要拍到條片比養母用嚟搞女主嘛
不過好彩女主都好快振作返,醒起假畫單嘢,又佈局搞養母

成勛係有陣成熟嘅霸總味,雖然成日演同類角色唔係好事,但佢做親霸總都好好睇 佢另一個唔係霸總但又好好睇嘅角色係《五個孩子》,做自戀高球手,搞笑又charm,同申惠善好有火花,好好睇
就係成勛黎演霸總先啱味講啲肉麻台詞但又唔會油膩
同埋佢眼皮一單一雙 我就幾鍾意嘅
原來佢同惠善搭過得閒睇下先
好開心男主媽媽同阿妹應該係企喺女主嗰邊
媽媽問女主係咪真心鍾意自己個仔 女主答以前比人背叛 但依家識嘅男主應該唔會傷害佢 就算係都會有個性格爽朗嘅老母會教訓佢
男主媽媽完全另眼相看 我呢個準新抱咁鬼識答
第三集1.926% 再升左啲
我記得睇人物簡介,男主媽本來唔鍾意女主,但之後見女主家人對佢咁差,開始心痛女主,所以我估男主媽應該之後係撐女主嘅
女主阿妹真係堅on9,男主阿妹鄙視女主阿妹放家姐毒針個樣好正 記者friend子教路男主媽唔鍾意人哋刻意討好自己,阿妹就咁啱扮晒乖又送禮,瀨晒嘢
good 穩步上揚,希望呢套劇成績會好好
五個孩子係kbs啲周末劇,成55集,如果想淨係睇成勛同申惠善,可以去成勛台灣後援會個facebook page,佢哋有做成勛cut。但其實成套劇都好好睇,仲有林秀香,但佢唔係同成勛做情侶,但又有啲關係,因為有睇新妓生傳嘅,會覺得佢兩個喺劇唔係做情侶,但又有唔少對手戲,好搞笑
女二淨係識喊
講真就算唔係女主同男主假結婚
都唔到女二嫁啦
男主根本唔鍾意女二
第4集已出
依套劇好似唔多人睇
老土得黎好好睇(成勛好啱呢啲劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞