極氪Zeekr嚟香港,賣001同009

142 回覆
10 Like 182 Dislike
其實正常9成既人都唔會深入研究部車 牌子先係排頭位既考慮因數
唔知zeekr X 開價幾多呢
睇新聞好似無話入X,但Zeekr 007中型房車17號發佈,可以期待下,定位價錢應該係同BYD海豹,Model3打
噢 咁真可惜
渣呢D車,笑你最大聲嘅係班留港大陸佬
我搵到錢喺香港揸得起車我諗唔到有咩理由要考慮埋人地點睇架車自己坐自己享受,有咩野需要向外人證明自己

永遠活係人地既世界做人好辛苦嫁ching
咁緊係啦,笑你係大陸佬自己發自內心
香港路面上大把byd ,笑得幾多個
諗埋人地個心諗咩搞唔掂喎唔好咁負面啦
香港賣4x~6x萬,大陸車
真係唔洗旨意有人買
香港稅貴,一架2x萬既車嚟到變左50萬,仲要齋車
稍為好少少option 都跳到6字頭
你唔理D大陸佬評價簡直係自我肯定添啦
電車個個都一換一架啦
而家賣緊嗰堆都係抬價
博你個心理仲係好似油車咁, 香港加稅係正常
最主要睇價錢 否則都係model3天下
希望平啲啦,如果做到入門35左右應該有市場
又要申請做會員又要留言又要睇咁多黃屍言論

辛苦哂
訂已落。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞