極氪Zeekr嚟香港,賣001同009

142 回覆
10 Like 182 Dislike
咁睇嚟你到時要試下實車啦
009我無試過,但001坐上去做乘客仲舒服過5系/E-class唔係講笑,揸方面亦係電車界好出色既底盤
Ching係代理? 明顯咗少少😂😂
梗係唔係,單純係汽車愛好者
乜車都會去睇去研究,日本車展,深圳車展都會去觀摩

只係覺得香港而家個電車market無乜衝擊,傳統BBA大廠賣既款都係配置低價格過高,日韓牌子既車款亦俾唔到足夠既產品實力威脅到tesla地位,國產既話之前個啲BYD,MG品牌定位又太cheap。

極氪入左嚟,我係希望其他主打中高端有實力既品牌例如蔚來,智己,小鵬都會入嚟俾到更多有實力既選擇
小鵬/蔚來幾時黎香港?
目前所有電動車,model 3 facelift 版性價比最高最強,根本唔需要考慮其他
極黑😂唔怪得香港股市無運下啦
香港賣幾錢?有興趣
係唔係早排先有架行行吓爆氣袋成個人彈咗出車?
賣垃圾都開咁賣 哪來的自信
又睇fake news,係撞飛左個無端端衝出嚟既人呀
007咩,彈射cockpit
001係上面就係打model3/y既,希望落到嚟唔好加太多啦
Tesla就行行下自己著火
架sedan份頭中咗輻射咁
似dodge charger 個front end 再加拉利458個頭燈係頂
柒撚到仆街喎
各花入各眼啦,我覺得都幾好睇,實物比相好睇
出年應該就賣左架寶馬G20換呢部雙電機版
bmw 換啲咁嘅野
口味真係獨特
幾時多d趟門電車
直程係工業垃圾
香港車主40-50萬買日本車都過唔到心理關口啦
寧願出三缸雙離合嘅R洲車
仲話40萬買大陸車
https://evchk.fandom.com/zh/wiki/%E8%BB%8A%E5%BF%97%E5%81%A5

初時我不相信車志健是騙人的,現在不能不信 🙏🙏🙏

有YouTuber嘗試致電諮詢熱線,發現他們團隊的銷售策略原來是「呃人」,並公開電話對話
你有閪錢咩死五毛
已經過左呢個階段
油車我覺得BBA真係好有優勢,引擎輸出既平順性,動力,底盤既成熟都唔係日韓,國產車可以比較,我都好享受,花左好多錢落架車令自己揸得更開心

但進入電車時代我自己覺得已經開始洗牌,試過幾架油改電BBA已經覺得有啲力不從心同落後,值得留意同試下新野,但Tesla個籠同做工我又真係接受唔到
睇黎廿幾萬買部新車對你黎講已經叫有錢
真係可憐
仲諗住佢會入埋X
正常香港人係買牌子野多,買陣即post打卡
買架大陸野博比身邊人笑咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞