極氪Zeekr嚟香港,賣001同009

142 回覆
10 Like 182 Dislike
到時出左車再出個po講下使用感受
行行下度門會自己打開
扮乜買丫你,錦龍員工咪開聲囉

https://www.dongchedi.com/community/5015/quality
有幾個係動力故障,踩剎車會震

「上去深圳test drive過001真係好正,又大又舒服又好揸。希望001喺香港既定價可以係40萬起左右,咁就真係秒殺bba個啲咩iX1,iX3,Q4 e-tron,EQA/B。仲要啱啱好2024年既Zeekr 001會好多update,好期待。」

吹撚到你
打字個陣會唔會面紅
所以咪叫你到時去試下囉話唔定你都刮目相看呢
同領克好似,早幾年大陸好hit個部
你睇唔開鍾意用命去sell垃圾姐
講真你咁既技倆去香土仲可以呃下廢老
係連登就可以慳返啖氣
40萬買「極黑」仲衰過買中國製iX3
就係中意聽反對聲音先要嚟連登討論香討一味支持就無意思啦
都係吉利,不過領克都幾勁,橫掃WTCR
講你地唔like既大陸車就sales
我係sales就去香討sell仲高效率啦
20萬就可以考慮

貴過model 3 一律model 3
要買大陸車都買BYD 啦
吉利除左有錢周鳩圍買晒啲外國廠返來

佢自家生產係差撚過人地BYD 啦
唔試
所有大陸電車 貴過model 3/y SR版
一律不考慮
hi tech 同耐用之間 我選耐用
但大陸牌子好鍾意係咪掉一大堆 gimmick 野落去
個樣又係要攪到獨樹一幟咁

睇下5年後呢堆車重會剩返幾多
一句講晒 大陸車評本身自己揸咩車丫
打手
支那野
但老老實實,如果點都要我係香港市面嘅支那電車揀一部嘅話,001 個款點都好過byd 果啲
級數都唔一樣啦,BYD個品牌形象都係做滴滴,如果唔係都唔洗出多個品牌叫仰望

吉利都一樣,因為吉利cheap所以出極氪
但吉利下面唔係仲有polestar? polestar 啲款我覺得幾靚仔,只係性價比唔得
其實點解仲要出多條極氪?
Polestar條line係Volvo嫁嘛
On9
有無第二句
睇下實物你就唔會咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞