MMpower算唔算無敵卡 (2)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
因為佢當咗網上先

只有係鋪頭用apple pay 直接隊埋部機到俾錢先計5.4%
回5%都ok嘅收貨了
好似10月起冇得回喎…
其實佢個每月點贈上限係咪 1-31 號計一次?

定跟自己既月結日?
前者
就係10月開始改
佢同我講話冇得計
有冇人出左夏日賞嗰個額外5%回贈?
我仲等緊
喺 amazon us, 買, 佢識default 收 美金的話, 就計5%?
問題係比完錢先知佢點出單。吹脹

話說想請教吓 如果後面兩個名連埋個地區名都係hk,碌港紙,係咪就冇問題的?

諗住把握最後兩個月mmpower 5%的尾巴交下保險錢,有得上網網上收SMS嗰隻俾錢,今年七月就係撞正red 4%改咗唔計保險,蝕到我趴街
啱啱打咗電話問,我即簽佢即刻幫我睇,係可以計到5%

如果做大額交易嘅話其實可以打電話同佢一路在線傾住,然後簽個細額少少先嘅,咁就可以大概知道佢出嚟嗰個code係咪計到
HK 港紙一定得啦咁都問
係保險計唔計之嘛
佢計呀

我一路打住電話同個CS講一路簽,佢即刻幫我check係計到,佢話係睇個code
因為睇睇下我都睇唔明
到底係 註冊地香港 用外幣 唔得
定係 註冊地外國 用hkd唔得

所以想請教大家
依家係HK以外既外國code簽港幣中伏
啱啱出咗。
正呀,夏日多1200 fun dollars ,係咪已經max?
係。 max 1200。
額外高達$1.200 +FUN Dollars / 120,000積分
於優惠期內,憑卡登記及累積每月合資格零售簽賬滿HKD3,500,該月之合資格網上購物及流動支付簽賬可享額外高達5% +FUN Dollars回贈 / 4X 積分獎賞!全期累積合資格零售簽賬滿 HKD30,000,即可享額外$500 +FUN Dollars / 50,000 積分
豐澤簽賬優惠都係話11月派, 我都等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞