【EDU-CATION】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCLXXIV

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我真係好撚討厭阿仙奴。

完全唔明點解有一隊波可以咁黑人憎,高層弱智、球場球衣核突、領隊廢、球員超廢、球迷on9,由頭柒到落尾。

見呢排有啲人會撐葡哥、撐埃及、反傻,以為咁樣就係反阿,緊係唔係咁啦傻西,全部入左阿嘅都係柒頭呀,葡哥係垃圾1,埃就係垃圾2,傻就係垃圾3,全部都係一樣廢。

見撚到佢地輸波爽撚過自己隊贏波,成個禮拜都會春風滿面,走路有風,不停重溫比賽精華,勁爽呀!我支持阿仙奴外所有球隊!祝死阿狗早日跌英冠英甲,勁爽呀!
你講得出呢段嘢,麻煩你離開
有2皮野?
邊個hack我account
唉 怕肥普蛇做野 mma我地正選11人
丁咗會點
落去陪tz40
阿迪達受訪時:我係一個Loser 。

「我一直對球隊(上季)明明有一個大好機會拎英超但最後自爆好失望而自責。我成日都懷疑自己係咪帶領阿記重上高峰的合適人選。」

的確喺多線作戰時的取捨,以及輪換決斷上仍然有進步空間,但今季調整球隊控制賽事及臨場調動係見到有進步,唔再似上季場場勝利十一人。知道自己過錯,願意承擔責任,帶著不甘心態,努力願意改善,一直相信阿迪達的阿記領隊生涯,一定唔會只帶嚟足總盃同社區盾
Tz40做左神聖任務,完成後就會回歸
講黎聽下?
有冇恐懼撚驚阿記屠夫史達寧
車露屎屠夫屎密夫
I’m a Loser
冇呀撚樣!
賴斯:我對貝林厄姆說 做你想做的 我保護你

阿森納後腰德克蘭-賴斯最近接受採訪,談到了自己的隊友貝林厄姆。

他盛贊道:「自從裘德-貝林厄姆入選英格蘭成年隊以後,你就能看到他當時有多好。其實當他在伯明翰的時候,當他開始和我們一起訓練,我就覺得他非常成熟。

如今他在皇馬踢球,如魚得水,他知道自己有多優秀,他帶著自信和信念踢球。我們也知道他的能力,他每天的訓練都是全力以赴。我打賭他會成就大事。

賴斯還說:」我總是在每場比賽前對貝林厄姆說同樣的話:‘做你想做的,我就在身後掩護你。’你知道的,有我在你就有安全感。」

大火雞個新頭mk到
今晚咁出

巴丁 KAI 耶

飯 派
真 包 白 富

想做就做
Saliba 出唔到咩
傷左腳趾
會啪針。
人道毀滅?
飯同咸都係熱民?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞