【EDU-CATION】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCLXXIV

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
條女成個南半球出晒黎⋯⋯
https://lih.kg/3530797
咁撚大波都有嘅
星期六拆廠
德國派出特種部隊前往加沙,準備突襲哈馬斯營救人質
https://lih.kg/bDujzoV
#12 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢位師兄咩事
係咪有入過嚟
原來係電視哥
佢真係嬲到改埋名
佢之前話嬲到以後都唔睇啊嘛都唔知有乜好嬲
馬會開五五波係未要和波了?
佢係咪要場場禁住人黎踢 賽果要456比0先唔嬲
咁佢唔睇波係岩
尼馬加盟我廠夢碎

鬼佬咁開
可能1月就復出到
辛真高:若梅迪歷週末對阿仙奴進球,我會扯掉他的春袋

歐預賽烏克蘭3-1擊敗馬耳他的比賽,車路士邊鋒梅迪歷表現搶眼,他獨造兩球是球隊取勝的大功臣。本週末,梅迪歷將代表藍軍和同胞辛真高所在的阿仙奴交手。

在接受媒體採訪時,辛真高說道:

“ 我告訴梅迪歷:『如果你週六進球或嘗試進球,我會扯掉你的春袋。』但是,對於我們而言,最重要的是拿到3分。我為梅迪歷和國家隊感到非常高興,他的進球非常重要,因為他讓我們在比賽中變得更冷靜了一些。”
未開啫,角球都未開,仲有幾日先踢,無咁早開住
禮拜六日啲波多數星期五先出盤
成日聽人講,辛洛高當年勁?點勁法?
邊位現有球員似佢風格?
其實今季既國際賽期係咪多左好多?
點解好似咁密咁,明明上個月先踢完國際賽無耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞