覺唔覺得尾獸啲實力 搞到火影啲戰鬥力好混亂…….

134 回覆
119 Like 7 Dislike
兜講過幫佢做左改良
所以斑係後生版但有輪迴眼
自來也開仙術點會唔夠打
首先佢幻術差 但係佢防同破幻術都係一流
其次佢地呢啲level識打寫輪眼唔會中月讀
鼬得須佐同埋天照可以用
但係佢果陣明顯唔夠熟練
出一次天照都已經唔夠查克拉

所謂三忍齊名 唔代表真係一樣勁
大蛇丸係識少少仙術 但係佢仙人化fail
正面硬爆已經唔會勁過自來也
只不過佢個人陰質 又resourceful 所以勁

但係講陰質 鼬係終極臥底
鬥陰質可以癲過大蛇丸
而劇情上都睇到大蛇丸對幻術防禦力唔高
鼬梗係無野好驚
訓完精神翻哂
佢就係利用左長門本人既弱點
加上兜控制又係唔會拍得住長門本人
分六道 機動力高啲 視野闊啲 無限復活 勁好多
兜諗住用召喚獸補視野同機動性 但係唔夠
真係咁簡單既長門都冇必要分六道 自己打咪得
鳴門同佐助個童年真係多得佢唔小
好明顯啲尾嘅數量唔係1+1=2
10尾勁過咁多隻尾獸加埋
唯有當類似乘法咁計
係某啲人特勁

寫輪眼 識幻術就可控尾獸

宇智波有須佐高達就夠打

一代有木遁高達就夠打

得XX自己係咁諗
簡直萬能key
第四,你分析得好好,但係下次麻煩你分返段
鼬冇最強外掛 神威

唔係另一隻眼比左卡卡西 根本玩哂
長期尿袋
岸本都唔識編劇,自從矢作康介走左之後就亂尻黎
鼬 同 自來也邊個勁啲唔敢講
但你講嗰啲論點就有啲問題

仙術
1.自來也既仙術係唔可以即刻用,要企定定喺度儲
2.自來也做唔到完美嘅仙人模式,自己睇返佢個蛤蟆樣
3.仙人模式有時限,鳴人完美版都只有五分鐘左右,自來也既時間只會更少

破月讀
1.自來也對戰寫輪眼嘅經驗少之有少,更加唔洗講萬花筒,凱都係因為視卡卡西為對手先特登走去練
2.千手同宇智波長期打仗,二代夠曬經驗啦,但都係驚左寫輪眼幻術
3.月讀唔同寫輪眼幻術,唔可以當普通幻術咁破
提返一樣野 嗚人身上係讓左半隻打
打完四戰之後先係完全體九尾
果0.195%咪果封印術 但求其一個外掛都打得爆
都係既,而且好似有講過3代都識8門,但係老左已經開唔到
雖然咁講凱迷會唔同意

但死門勁到可以打爆十尾斑機根本唔合理

迪達拉自爆都炸唔熔條萬蛇,四代屍鬼都係封得半隻九尾

憑咩開個死門就可以越6,7級打十尾斑
真 木呢樣野咁唔硬淨都可以咁屈
石 晶呢啲仲硬啦
任內木葉忍村發展蓬勃

千手同宇智波一族都係佢在位嗰陣沒落仲有唔撚理細個鳴門同埋交寧次老豆呢啲仆街嘢大吧
柱間全套最勁
長門輪迴眼唔係原生又係虧佬黎
火影D戰力不嬲亂啦 所謂人設好/飽滿
其實勁多都係係咁突然加回憶強行令到個角色好有血有肉咁
果陣連載果期已經係咁比人屌

係依加D漫畫連火影都不如 加上有條傻鳩以前日撚日係到講火影世界第一 連燈又多細路仔無大腦思考 咪跟埋風真係吹奏埋一份
仙術
2. 但同戰力無關
3. 唔知你邊到睇番黎,話得5分鐘
只係如果有仙術用太多個MODE會完,但用影分身儲氣解決到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞