以色列防長:取消所有限制全力進攻

528 回覆
556 Like 12 Dislike
錯吓字=殘體狗,最醒係你
https://www.polygraph.info/a/fact-check-china-trumpets-sham-russian-claims-about-war-coverage/6743377.html

華文翻譯:
https://www.voachinese.com/a/fact-check-china-trumpets-sham-russian-claims-about-war-coverage/6586568.html

而且所謂乜 Anne-Laure Bonnel 法國女記者
根本係俄羅斯大外宣一份子

係你地支那媒體特別鐘意引用當係寶
以色列係咪有地堡炸彈個類 炸地面無用 要清場 連地下隧道都炸哂佢啦
呢條女其實係美國出名反戰
為反戰乜都講得出
仲因為唔妥拜登脫埋民主黨
所以佢屌拜登啲嘢就咁聽下算
不過佢因為做過國防
又會反伊斯蘭
條五毛引用佢當佢講乜都真咁未即係要反埋伊斯蘭
點解你唔會質疑上面條LINK講既野?唔岩你心水條片又要FC 又話翻譯有問題又話配音 但係你一見到岩心水就信到十足十咁搞笑都有
咁唔通講烏克蘭壞話可以係英美傳媒睇到呀?

拿 日本公安廳2021仲話亞速營係恐怖份子 俄烏開戰之後就除名啦
https://www.moj.go.jp/EN/psia/20220407_oshirase.html?fbclid=IwAR1BNKg0jS5LlJ1xzY_JU2jy7i5zpLJ9prbP7SPE3LriobhOtm5btM2Znk0
樓上打呢場仗仲好睇過個標題打嗰場仗
出黎行要講口齒
話左冚家產就要冚家產
可以呀

問題係你條片本身係俄羅斯製造出嚟嘅Fake news,唔幫你傳播啫。
係乜鳩衛視整色整水加頭加尾先避得過上到Facebook
香港啲媒體牙力太細
要靠鱔稿搵食嘅真係多到。
根本一擔擔
全民皆兵
五毛傻鳩真係有樣睇
你搬埋人民日報出黎up啦, 反正都係廢up
你睇下成個post邊個信你/支持你
起下你底

原來真係著名5毛
君王論講嘅係只要有效就乜柒道德都唔駛講
唔會講對像,唔會講原則
同樣係炸加沙,背後個justification 係啲咩係差好遠

你講嘅野只係justify 緊消滅Islamics 但冇justify 到屠殺巴勒斯坦
以色列而家話要「無限制」which係講緊將目的變咗做殺加沙人

不嬲都話消滅Islamic 呢樣宗教係冇錯
個「一定」係你講嘅啫
同樣說法支那都一樣可以話要快狠準咁殺香港人
君王論最矛盾個位在於佢justify 緊做任何事都唔需要justification
依到係連登無人支持我依種講法係正常
如果我好似你咁要靠連登仔支持先夠膽講野就大獲
大屠殺正式開始
你啲弱智就收皮啦
禁條撚毛咩
打仗本身就係反人類
開得戰果班人仲會理你啲戰爭法?
比人開波果班仲要因為啲戰爭法就住就住嚟打?
呢啲區域性戰爭都可能會為左唔比人制裁咁多所以守下
如果世界大戰睇下有冇人守
尚書大人:唔準提老豆老母…
你啱😂👍🏽
問題係依家埃及都唔肯接班人,封埋唔比佢哋入來,所以我睇佢哋都係等上天堂算
有冇買新款武肺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞