以色列防長:取消所有限制全力進攻

528 回覆
556 Like 12 Dislike
喬寶寶都包頭
美軍出得手就真。世界大戰
唔撚信自動翻譯
就算認得啱原文,譯都會有唔仔細嘅地方

譯九成啱跟住一成有心同你曲解都好撚煩

東国原英夫 同 橋下徹 個節目就係咁
入面啲意思根本唔係自動翻譯譯得出。
美國鎖得住中東其他人,唔洗自己落場就最好
如果出手,又跌返落去個泥沼度,難得係阿富汗抽到身,可以重返亞太
正路以色列都夠做,大陸係呢件事有冇角色就未個,俄羅斯一定有份
唔係佢地國土發生緊係講風涼話
驚又有難民潮姐,唔好睇得佢地咁清高
咁你咪去學烏克蘭文自己聽囉 自動翻譯又點怎有一成有心曲解你呀
講野都無邏輯
咁你所有自己唔識既語言報導都唔洗聽架啦 就算BBC CNN報以巴既野佢地都係用以巴既消息報咪又係翻譯 除非佢現場直播架姐 直播都無用你聽唔明都係任佢UP
殺埋就啱
成堆簡轉繁錯字已經預設唔撚信得過
有心成個Channel生產Fake news仲要我慢慢同你FC真係屌你老母。

上次屈鳩日本人辱華,個節目中間涉及得兩三分鐘對話
但我FC整理都成個幾兩個鐘

係得你啲柒頭先會響度煲
以色列低水1.15倍 哈馬c 同哈馬比狗屌一樣都咁撚廢 5倍up
你張圖錯左
想知呢幅畫嘅來源係邊度?
咩簡轉繁錯字姐 自動翻譯係用聲轉返字比你架叻仔
不如簡單啲啦 直接講 總之唔係你心諗咁樣就係FAKE NEWS 咁咪得囉
>自動翻譯又點怎有一成有心曲解你呀
屌你老母淨係靠華文睇外國資訊嘅撚樣真係無資格出聲
仲要啲媒下下都來歷不明,又經歷唔起FC嘅更加無資格叫人同你查
出全力會震動三界
人哋錫克教徒嚟
依家打仗啲大佬都係做鍵盤軍師多
好多都係土耳其住緊
唔係加沙現場咪冇事
你條撚樣係咪太習慣睇支那網?
定根本有心散播?

爲 字唔撚係台灣國字寫法
于 直頭係錯,不論台灣國字定舊民國時代,於/于 係兩個字嚟。

跟住成行都係簡體,你同我講無錯?

我都未條撚樣啲片啲字型係支那字庫
好難怪/㩒住以佬,唔L癲過佢哋,隨時俾成班友滅喎!
仲有啲字幕,成日做漏嘢

唔同片有時錯又有時啱,但經常繁簡不分就係常態。
直頭係合理懷疑係團隊式製造出嚟,啲文案唔同人寫。

跟住審核同出片嗰條撚樣係地道支那人,成日都睇漏錯字

跟住
邪惡熨斗
你呢啲撚樣會員就有而為之咁樣散播
乜撚野呀 我叫你用FB或者YOUTUBE內置既自動翻譯 係由條片既聲翻譯做文字 唔撚係叫你咩簡體變繁體呀 你係唔明定係接受唔到呀
我屌鳩你所謂咩原片係天狗衛視呢個Source本身信唔過呀撚屌

首先條片有幾真已經係問題,仲要經過剪輯,我無咁撚得閒同你響屎坑Source度FC
平時同佢fd 背後笑鳩佢
同印度淨係識掟石仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞