以色列防長:取消所有限制全力進攻

528 回覆
556 Like 12 Dislike
我唔講人義道德,只係站喺以色列立場睇, 想生存一定要狠同快, 喺開始有反對聲音前完成。
況且唔講呢啲唔代表唔係發生緊, 呢啲都係大部分政權用嘅手段
你邏輯超撚正
大台唔報先係真
HAMAS確定係恐怖分子 同我講亞速營本來係恐怖份子無衝突
我只係解釋恐怖份子都會變英雄 因為上面有留言話一日恐怖份子一世都係恐怖份子
依個係你自己既解讀唔係我講既 大台唔報唔代表係真 但係依家有晒片一樣係真 不過因為政治立場無比其他西方媒體報姐
我講得好清晰 唔洗加野落我到
包頭個啲咪哈馬斯
屌你老母,成條片經中天剪過得返啲配樂同華文編輯你話係原聲
岩呀 好清晰
你意思就係有片 = 真

仲懵撚過savehk果班廢老
有片=假 依個係咪你既邏輯?
孫中山 咪又係恐怖分子 對於清朝黎講
毛澤東直情係革命分子
英不英雄 咪等後世決定
呢個topic 講緊以色列 加沙

係呢一刻 加沙=HAMAS=恐怖分子
一係你叫佢哋走出黎投降
(如果HAMAS比的話)

再講以色列宣左戰,手續上已經無野阻到佢哋
加沙居民真係唔服HAMAS可以去west bank
打緊仗打到咁 若果你無方法可以 區分所謂的平民同HAMAS 咁唔出聲咪得
所以你係認同緊我 一日係恐怖份子唔等於一世係恐怖份子?
我無唔認同HAMAS=恐怖分子依個講法喎
我係覆緊果個一日係恐怖份子唔等於一世係恐怖份子既留言 你做乜?
對傻鳩唔駛浪費口水
有眼都識loop 番位dialog
大把疑點你都解釋唔到
寫出嚟個條友都幾pk
有聲=配音 有字幕=假翻譯 有片=AI合成 就係你既疑點?
詳見 幼女戦記 第8集
你呢條咪一撚樣

首先已經唔係一手料,經過不知名中国人嘅剪輯,仲要扮繁體但成堆簡體都未轉好。

屌你老母有人譯你就信呀?
靠支那人譯外文未撚炒過車呀?
我都踢爆過啦
https://lihkg.com/thread/3485620/

仲要你個Facebook Page成個都係假嘅支那貨
真嘅天狗衛視響呢度度:
https://www.youtube.com/@tengumedia/videos
殺唔晒
以前打仗就話將軍/大佬係最深入/最後陣
而家打仗啲大佬係第2個國家
你殺晒啲卒都無用
大佬一樣精神領袖
講緊美軍集結完兩個鐘就搞掂
又要重複 你唔信佢翻譯你咪用條片既自動翻譯囉 YOUTUBE又有 FB又有
依個PAGE就係天狗YOUTUBE既LINK黎 唔好咁柒得唔得
派一個撒旦星去得了
但兩個都係一撚樣

充滿Deep State,陰謀論嘅垃圾平台
你痴撚左線阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞