以色列防長:取消所有限制全力進攻

528 回覆
556 Like 12 Dislike
大佬片有即時翻譯架喎 你唔信咪睇即時翻譯既字幕囉 唔好咁柒啦
班高層要爭取下面支持
高層知道畀下面用可以令下面班人爽咪就係出事原因
所以以色列要硬食?!

以色列比六國打時 UN 又做左乜?
唔好偏幫一邊

HAMAS 有5000+飛彈,有錢訓練好的恐怖分子
無錢保護自己的子女,無錢做基本建設 (水電)
既然 加沙 保護HAMAS 咁咪一齊見真主囉
以色列送佢哋見真主同有72個處女比佢哋屌 做乜唔感恩
你同巴人講人道
咪睇吓咩下場囉

真係隔Mon講野唔肉痛
講得幾好
呢個先係真係被人屌嘅原因
喺(民眾認為)嘅巨大實力差下仍然用過大殺傷手段
仲要支那嘢

支那官媒都唔可以信,何況呢啲外圍嘢。

阿拉伯世界我只信Al Jazeera,雖然立場偏向親中但唔算做假。
讀下歷史就知你講呢句野有幾撚on9
法國女記者又支那野

比個台灣汁你https://www.youtube.com/watch?v=KPdj_JId1Nc&t=15s
睇下你今次又講咩先
以色列越絕情越癲
支那就越開心
所以連登仔話屠殺加沙
沙特果邊就越難做
支那就真係成最大贏家
對文明社會當然唔適用,對付極端宗教組織,仲要係針對文明社會弱點瘋狂發展既宗教,寫埋係教義上誓要消滅異己,你有咩高見?
你用百度即時翻譯 睇下啲敏感字 變成乜
佢哋咁信俄羅斯 跟手俄羅斯咪又送佢哋去死

講真有証據咪攞出黎

俄羅斯軍隊走後烏克蘭成地屍體 比人屠殺又睇唔到
中天。。。
已經變左假新聞台。。。。
同移民狗logic一樣,留港=藍絲
留喺加沙=哈馬絲
中天/聯合報 呢啲旺旺系垃圾同支那官媒一撚樣

老實講非華文世界嘅嘢,盡可能都唔會用華文傳媒料
因為華文媒體好少一手料,先唔講台灣啲民營媒體啲垃圾做新聞同報導手法

就算正經譯都唔一定準確,係得中央社同公視比較正常,但量同深度都唔夠。

講深度同一手料,日媒都比華媒好太撚多

係你啲柒頭先要依賴華文嘢
片咪係到 你係百度之子?點解用百度即時翻譯咁搞笑?
你聽唔到語言都有後製
你真係蠢撚過豬閪, 叫你港豬都嫌比面
明明成條片都係法國女記者去 原聲你又話假 台灣又話華文假 不如你比個標準我 廢事我搵咩你都話假
你唔撚係豬閪就係5毛啦
中天都搬出黎
唔撚搬埋人民日報
同一條水反正
應該好似新彊咁建集中營,強逼佢哋讀聖誕經信上帝,要考試考得好先可以放出黎
條友睇開中天同天狗
雖快會變智障獨醒撚
片中邊到有屠殺?

以色列嗰啲就真係啦
入左shelter 仲比人用手榴彈 一野炸曬
呢啲叫屠殺

唔好再轉移視線啦
HAMAS確定係恐怖分子
你講完有冇笑依啲野唔通BBC CNN會報咩 有冇後製一查就知啦
學下面對現實
驅逐去沙特阿拉伯同伊朗好啲
炸你in december 炸你老母閪呀 shit!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞