【十月新番】【中二病末期】我想成為影之強者!第二季

1001 回覆
64 Like 4 Dislike
暗影大人本身就係因果律 只想佢想有,呢個世界就會有 好似涼宮春日咁
補買返設哂小說同漫畫

漫畫d角色表情好正
要有overlord就有overlord
要魯魯修就有就有魯魯修
講真金庸14本天書之中,令狐沖一定最屈 依家美國國防部都係參考令狐沖招破箭式製造愛國者導彈防禦系統 講降龍18掌佢又話有破掌式 講玄鐵劍佢又話有破劍式 講內力佢又話有破氣式 講鷹眼佢又話有破箭式 講ironman佢又話有吸星吸哂佢D能源

講x博士佢又話令狐沖冇招冇式X博士都讀唔到佢心

如果你以為磁力王應該贏既話,SORRY,你應該重睇一次笑傲江湖 根本冇得贏,你搵金屬掉令狐沖佢有破箭式 你開槍射佢佢都有破箭式 核彈佢都有破箭式 近戰佢有吸星, 一掂到你就玩完 仲有你冇以為生化武器可以搞掂佢,佢有易筋徑backup,一轉身咩毒都排哂出黎。

咁你話襯令狐沖沖緊涼冇劍個時偷襲佢就OK,錯!!!! 令狐沖既外掛易根經練到登峰造極,應該有模枋掃地憎既身法同氣場等等 古時都係靠佢既氣場保護大家免受台風襲擊 李氏力場都係佢既弱化版

令狐沖係唯一一個可以係20世紀生存既劍客,神盾局都發明緊時光機,番去古代搵令狐沖加入avengers 超級撒亞人孫悟空都要行埋一邊

以後講邊個最好打post除左一拳超人,叮噹,孫悟空,仲可以加埋令狐
漫畫啲表情畫得好好笑
闇影
7陰
小說56未買
不過而家轉睇電子書慳位
漫畫應該儲番實體書
暗影大人咸濕d會仲好睇
有時抽下七影囡囡水咁

埼玉贏硬
一個黑痴吹爆左木星大氣層

成套野砍到人血肉橫飛,手手腳腳一地都係
無問題每日放送

但係用影印機印銀紙有違社會道德,尺度過大,有鼓吹犯罪之嫌,一定要打格仔
出左第六期, 呢期講咩??
原來異世界既家姐都咁大波
班教團憑咩同暗影大人鬥
見識過佢招核彈都驚啦
成個世界都冇呢種招數, 連魔法都冇, 遠程攻好似都係得佢
同d 咩古代魔女, 見到呢招規格外都知冇得鬥
大概係咁,劇透link 四重

想屌死佢地

我下面依家脹卜卜點算好
可能以為佢係用古遺物先咁勁
老師核彈都唔驚,你話呢
主因係有內鬥,有事個派別都壓住等自己搞,費事比人借機批鬥
成個世界都成全佢,只不過佢唔知
教團都冇情報可言死撚晒啦

佢地個世界觀自己已經係世界頂峰
無可能啦,搶惡魔附體者就算清晒現場啲人教團都會發現有人搶

叫暗影大人幫你還原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞