[KPOP] K-POP 2023討論區 (42)

1001 回覆
2 Like 22 Dislike
唔po gigi?
可以續約

tinder

真人
lm

不得不講韓國朱咪咪實在太有魅力
連小動物都鍾意佢
迪士尼應該搵佢做白雪公主
話說
琴晚又夢到aesps giselle🤮,連續兩日夢到佢,好幸福呀我。

事源我琴晚玩完FPS戰爭Game,個夢就帶入戰爭元素。

咁夢入面我就係士兵。我係天橋上面伏擊部分上橋的單兵敵人。因為命得一條,勁驚死。敵人不停上天橋,再向我相反方向前進。點知殺殺下,下一個出現竟然係giselle🤢

佢又係黎過橋。當佢過咗之後,因為好奇giselle💩去邊,所以跟上。當我向前進時,giselle🪦返轉頭,嚇到我夢都轉埋。

一瞬間個場景變到多咗好多人,我停咗係橋中間。當giselle🥓過緊黎時,我背對佢,避開giselle☠️視線。 

佢係我前面樓梯口落橋,我放心了。但我留意到有第2個 H係我後面橋不遠跳舞。再有幾個giselle🐷係橋對面返轉頭。原來佢識影分身。

場景中大家都一個個開始跳舞,咁我都跟住跳,記得係跳緊aesap - Salty & Sweet。
跳到最後變咗跳舞比賽,我贏咗giselle🐽,完後我有一種勝利感覺,周為啲人都望住我落橋。

跟住就醒咗
冇吹水真係夢黎

Giselle🖤愛我
我愛🤮giselle
每次都破紀錄
啲粉絲評論真係好有趣,快樂來源
美女的鼻子特別會動,第一名的例子是娜璉

韓國

台灣

香港

三位LV品牌大使首日點擊率
剛剛在RIIZE Instagram上傳的元彬照片....

🙊

(+ 這個不是私服,是畫報的幕後花絮照!!

來源: theqoo https://theqoo.net/square/2951034404

1. 肩膀太瘋狂了

2. 是英雄在中和泰容line的呢

3. 感覺他肩膀的骨頭真的很漂亮,每次項鍊掛到鎖骨的時候我都要瘋了ㅋㅋㅋ

4. 哇... 是年紀比我小的人呢... 嗚ㅠㅠ

5. 他其實沒有特別矮,是因為周圍有很多高個子的成員,所以看起來才會很嬌小

6. 元彬性格文靜善良,舞跳得好,歌也唱得好,吉他彈得好.. (我明明不是粉絲,我怎麼都會知道呢)

7. 元彬啊,肩膀... 你的肩膀....!

8. 哇....... 我還以為他很乾瘦耶.......

9. 太瘋狂了,不只臉好看,連肩膀都那樣?

10. 他的鎖骨和肩膀和那些以一字肩出名的女偶像一樣,真是太驚人了

11. 但是Anton的照片為什麼看起來呆呆的,好可愛ㅋㅋㅋ

12. 瘋了,鎖骨是怎麼回事,直角肩上還有一字鎖骨

13. 哇,我第一次覺得男生的鎖骨好看ㅋㅋㅋ

14. 原來不是只有我想到了90年代的漫畫ㅋㅋ

15. 臉蛋是仙女,但身材是樵夫,哇..

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

元神
見到天使寶貝個封面就已經唔開胃
https://twitter.com/pannkpop/status/1708841454196740195?t=yxLbnBHd8XTspgwWJYVqTQ&s=19
日日攬唔同女 然後公開講自己冇女朋友
渣男嘅最高境界
話晒代言cross 🦎
d衫想點

大韓民國公主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞