[KPOP] K-POP 2023討論區 (42)

1001 回覆
2 Like 22 Dislike
話說,琴晚瞓得唔好
但又比我夢到LILY❤️‍🔥 ,今次仲有kyujin💗
我好幸福呀

個夢都頗長,可惜我只記到最尾個段

由記得開始,我應該係遊客。
我入去啲古皇室參觀,個皇室似韓國個個皇宮景點(好廣大)。不過皇宮入面多咗一條中size護城河。

係我跟住觀光路線過了護城橋後(觀光路線要兜大圈先到中間),係中間見有一長椅對住護城河 + 皇室門(入黎度城門)。
我就自己一個坐咗係到(左邊長椅)望下其他遊客 & 風景。

過咗一陣,突然有個Pink短髮靚女,坐埋嚟右邊,睇真啲係LILY💗,佢仲要主動同我搭訕。好幸福呀我。

係我同LILY❤️‍🔥吹水時,我留意到護城河對面,kyujin❤️‍🔥正在跟隨觀光路線行緊過黎,不過同緊LILY❤️‍🔥吹水,要Focus係LILY❤️‍🔥到。

過咗一陣,當我同LILY💝溝通得興烚烚時,kyujin💖突然係我地坐位對護城河方向出現,然後用青春幼氣的氣息 & 笑容講咗啲野(應該係Hello/Hi之類嘅嘢)。

我同LILY💘畀佢嚇咗一下。之後大家笑咗一陣,我就醒咗,係幸福笑醒。

真係發夢夢到佢地
冇吹水

我愛❤️‍🔥LILY
我愛❤️‍🔥kyujin
佢地❤️‍🔥愛我

識揀歌,第一首歌勁好聽
可能到mv實際又無
點解要著oversized
所以邊個惡?冇睇直播
支持,佢地啲日本歌好聽
好多年冇聽日本歌,為佢地聽返
鼻嘴蘋果
抄襲厲害(山東普通話)

準備取代Gidle抄襲天團地位,左抄右抄炒埋一碟
好撚恐怖
你可唔可以揾第隊支持 jyp啲團就嚟畀你燈死嗮

Top100
公司嗰邊話趙賢雅無續約
個人約上年6月已經完咗
組合嘅約就今年12月都會完
而趙賢雅就話其實組合嗰邊
已經被人雪咗6百幾日
剩低兩個成員個人約都未完
俾人雪6百幾日仲介紹宣美去簽約
陪佢一齊入雪櫃
咁宣美17年簽約嘅
見到第一個榜以為最垃圾排行榜
無論系樣定係歌都抽爆假奶人權f
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞