2023年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
無法傳遞給你更新都係去到先行配信嗰集
快地上波成個禮拜
好想快啲睇最新一集我推中字
最喜歡的花
今次編劇往續可以期待下
係大島里美編劇可以期待下
小芝個角色係咪應該會多啲戲份

個數學主題感覺上唔係好出

kktv 除左只可以用台灣信用咭,唔係台灣都睇唔到啦
香港有正版既都係 黃viu,netflix,disney+ 同 垃圾電視台,無既你只有支持某啲線上看同字幕組,而且其實置頂已經有齊,日劇生態就係咁
依家簡體字都要接受睇,有啲down落嚟大大個水印真係搞唔掂,BT之家down3-4個月前嘅都直頭唔得,完全冇人做種,依家淨係想睇返1080p,冇水印嘅片
上幾年有幾套都想睇返
舊既都唔難搵,有字幕組做過既支那網盤一定搵到,因為上面都無版權,日動反而有啲b站有買既仲難搵。字幕組出既好少有水印,最多片頭有10零秒廣告咁,水印好多係擺左係第三方網站扮自己整,個啲仲撚裏過垃圾電視台。
最撚難頂係啲線上賭場詐騙廣告,屌佢老味仲要插入條片
宮九有劇追了
skip都skip唔切
我推ep5
睇黎要買個百度網盤vip down1down先
disney+冇日劇咁濟
Tver 秋季日劇 Like 數 Top 20
30/10/2023

1 最喜歡的花 1,163,000
2 昨日的美食 season2 940,000
3 我家律師很麻煩 885,000
4 家政夫三田園6 852,000
5 ONE DAY~平安夜的騷動~ 743,000
6 派對咖孔明 729,000
7 我的第二青春 669,000
8 下剋上球児 605,000
9 SEXY田中小姐 566,000
9 Black Family ~新堂家の復讐 566,000
11 稅調 ~「繳不了稅」是有原因的~ 564,000
12 相棒 season22 554,000
13 就算忘了你 549,000
14 沒有暖桌的家 528,000
15 特命!警視廳特別會計系 508,000
16 費馬的料理 494,000
17 単身花日 465,000
18 我推成為了上司 444,000
19 孤獨的美食家 Season3 420,000
20 尤莉亞老師的紅線 418,000

見冇人做
試做留個記錄
激到字幕組罷工
最喜歡的花第2-3集
最喜歡的花

估唔到紅線係最底
有講嗱未睇今集
我推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞