《SAW X 》恐懼鬥室第十部系列電影 香港今日正式上映!

425 回覆
21 Like 6 Dislike
真ip 都唔洗check
我睇嘅感覺係John 之前對女醫生同毒品妹嘅互動最多,John 真係交個心出嚟動咗情…所以佢兩個嘅遊戲都易啲過關,純粹真係要佢哋上一課咁。
比起其他2件女醫生個game咁撚輕鬆
咁都算啦
仲要殺左吸毒妹 意圖想殺個細路都就咁放過佢
所以個john係好守規矩
任何人都有機會走得甩

btw挖腦個game都on99
特登俾佢拉架車攞部電話打俾佢男友的
佢本身玩個遊戲同充公啲錢最多夠佢還呃人個筆
之後殺人嚴重好多
毒氣個遊戲係損人利己
對佢啲咁嘅仆街根本輕鬆過關
玩血個個犧牲自己救人先有多少教化作用
諗返d前幾集有d game
就算條友夠決心解到都係會死
可能就係想用呢集解釋個原因

佢覺得有d人唔應該教化而係要痛苦咁死
認為放走佢地根本無天理
Hoffman整啲game先係咁 john一定唔會
高登醫生切完腳暈左佢都即刻救
今集佢直頭拎埋藥箱等dc9一切完手就去救佢

你講個點今集係amanda吧口講左
John就係話任何人都有second chance

我想講嘅係john設計比女醫生嘅遊戲太易
同其他人比 難度根本唔成正比
唔會做到john想人有重生嘅效果
我搞錯左你講咩
我以為你講個毒氣GAME ONLY
其實個個搖搖板GAME都係一樣
仆街個個WIN

最重要係個女醫生個演技一開始夠好
如果唔係其他玩家一早知佢衰又同佢玩
以體能上係有可能迫返死佢
所以其實最緊要唔係佢夠仆街
而係佢贏左係演技度
咁快有BT
仲要係高清
JOHN哥設計D GAME, 難度唔合理, 開頭醫院清潔工想偷少少野(唔算罪大惡極), JOHN哥幻想GAME都咁慘

最尾女BOSS 罪大惡極 , 反而GAME咁輕鬆
係囉 搖搖板 唔係劇情需要至少鑲個炸彈係女醫生個口度唔死都一身殘
挖腦個個極on9
一挖隨時即刻抽筋
早兩日終於去睇完,今次啲參賽者好似唔怕痛咁,睇切腳開腦似笑片多過賣血腥
同埋Amanda真係好老
開腦真係極度弱智

其實條仔已經好撚勁
cut到頭蓋又挖到腦組織
唔失去知覺
屌你個時間短到呢

諗起之前挖眼拎匙
無比較無傷害
隔咗大半年先睇

犯唔犯駁唔肯定, 但
上述都有留言講唔太可能有年輕版
而其實jigsaw啲門生都唔見得掂啦, 根本冇邊個接到手,
咁關鍵可能去返原本ip嗰幾條友, 我指producer
咁... 你要咁講咁講唔到落去, 我剪自己頭髮都要剪最少兩舖, 第一下唔會齊
所以除咗限時, 好快就隨時死呢啲suspension外, 都係嘅, 夾硬嚟都要10分鐘先至有個正常水準
而且阿伯明明就在場, 佢係可以隨時剎停佢啲仆街game
.
.
.
純粹係懸念啫
再咁講落去, 其實SAW X大部份情景都喺墨西哥, 咁
咁都係narrative嘅作用, 醫生戲中嘅作用就係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞