未見過加卡入apple pay有匯豐咁複雜

252 回覆
691 Like 38 Dislike
你繼續活係你個理想世界啦
都咁大個仲係咁幼稚
睇你個死款現實做嘢應該成碌柒咁 唔識面對問題
你咪活係理想世界囉
條路水浸喎 唔行咪得囉 又要行又要屌
電話理財唔洗去分行
atm可以搞到
然後打上去解
佢點你去分行做咩
電話理財點都要搞
唔係你有咩銀行嘢打到上去基本上咩柒都唔答
未試過搞到你咁咁麻煩喎
係hsbc app揀番張卡就有個制係加入wallet
撳完再入番啲ex.date同個cvv
一分鐘唔洗就add到
認真搞保安嘅銀行都會限一部手機安裝,因為個 app 會做埋 transaction authentication,即係保安編碼器. 多過一部機就會冇咁安全
Apple pay只需要一張MM 除非好多野買
渣打都一樣
要打上hotline左認證右認證
痕身係咪有app就可以?
有部新機手動wallet 加話要打電話唔想搞一直未加
iPhone 唔洗打
聽聞 android 先要
電話理財密碼
我屌你老母

因為iPhone加卡嗰度 好似係有API
佢係detect到你直接加卡定係經銀行App 加
鬼叫你用英國佬bank
睇你個死款現實好似廢老咁乜都屌一餐,
係呀地面水浸你一邊屌一邊行過去
唔識搵第二條路咁戇鳩
真係會冇咗個加入wallet 制
一部iphone有另一部點整都見唔到
尋晚搞勁耐都加唔到 聽音樂聽個幾鐘
樓主似重度
你iphone加左自己張白卡入去未
現實係匯豐有無改呢個問題?
咁佢業績有冇因為咁樣被影響?
所以點解你永遠都只係可以做低層
可以安裝 boc pay app 去加卡,唔洗 sms
個D話有制你都唔識禁既真係當人ON9
自己蠢都唔好當人地同你一樣
就係跟住指示都無制禁先屌
自己諗下任你裝簡單定限死一部簡單啦on9
咁限梗撚係有啲傻鳩做埋啲弱智野比人scam
你真係又柒又戇鳩
宜家咪搵緊第二條路行住屌點解會水浸囉 柒頭
岩岩有人post 咗匯豐個界面,係可以加埋落 android
唔係分ios/ android
係分 apppe / 3叔/ google pay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞