未見過加卡入apple pay有匯豐咁複雜

252 回覆
691 Like 38 Dislike
連aeon 都加到入watch
果然轉新機又話我裝置過多
屌你老母又要落多次分行一次過搞哂佢
我都有類似問題, 分行搞得掂? 我以為佢地會推波話信用卡唔關事
係咪即係換機前要張apple pay d卡包括八達通都要del左先
再係新機加過
有咩事落哂分行搞
即係落分行唔洗del舊裝置/入app加?
屌你個閪 岩岩買左新apple watch要加卡 煩撚到癲
hsbc red card直頭好似唔比你加
琴日先玩完一輪問晒D資料又登入網上銀行又登入pps 都加唔撚到玩咗成廿分鐘佢話搵人再打比我確認dllm我話唔駛喇dlllm 等你D回贈開飯咩
渣打
Citi
換新機都係輕鬆加
係呢間閪嘢搞咁多嘢
換新APPLE WATCH
行山 渣打 大貓全部整唔到
DBS CITI 輕鬆搞掂
換電話恆生煩到要打過去認證
無理財密碼, 又問最後交易記錄 又對上一次找數記錄
呢排咁多人換電話, 職員應該覺得煩到震
我用用下用唔到要我del左張卡,再加就唔比加打上去搞完一輪叫我夜啲再試on99
屌,原來我並不孤單
我去到#44 個頁面但無 電子錢包 果part

用in app個19支援,已經有定「搵唔到button」呢個建議查詢問題
揀完竟撚然係叫你update 個app 同iOS

跟手打上CS啦,淨係識叫你跟住Wallet嘅指示
屌,就係無撚咗粒掣呀,點跟呀
最後叫我cap圖email比佢哋再轉介俾it部跟進
屌你老味on99,係要跟進嘅就唔該埋跟進點解粒掣去咗邊,唔好case by case幫我處理好就算

屌你老味on99
冇用,del 卡銀行唔會有record
HSBC 同一張卡add過9次就lock,會見唔到add to wallet 粒制
解決方法打上台,真人聽嗰陣話見唔到,叫佢check 係咪加爆咗,係嘅叫佢remove record
煩到咁
唔關銀行事
係card scheme問題
你用冥通只要係visa master都會咁
dbs都係 麻過西以前短訊咪好地地 痴撚線
前日加HSBC 去apple watch

又正常sms 認證就加到
樓主最後有冇解決到?
岩岩收到新卡又係APP冇加卡制,打上去試左一輪最後又係話要電話理財密碼,搞左一輪搞唔到叫我去櫃員機搞,但落到去櫃員機一樣係搞唔到個電話理財,再打上去叫我排櫃台搞,CLS
然後我HSBC得信用卡同MPF,屋企同公司附近都係得卓越理財中心,姐係我如果要去櫃台的話唔只要請假,仲要專登出去搵間唔係卓越理財中心既分行黎搞,更加CLS
試下用app個文字cs
上次我爆左9張都係用app搵cs 全程無打過電話
上個月出左張新hsbc卡
係app禁幾下就搞掂喎
不過我一早有兩張habc係apple pay
有冇巴打知道點解 Citi 早排唔畀加卡去 watch (只接受有 sim卡裝置), 但近期冇啦啦又可以成功加卡入 watch?

利申:新 iPhone 新 AW
屌你 hsbc成兩個幾月都仲有呢個on9問題
隻ebanking app 淨係可以裝落一部機
iphone裝完ipad無得裝
變左ipad無得搞apple pay
on撚柒鳩
hkma驗證你學其他銀行搞sms驗證咩算數囉
攞嚟搞
直頭唔申請⋯⋯填表填到傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞