想請教各位 岩岩開始讀part time ive電機工程高級文憑

214 回覆
14 Like 51 Dislike
上面條HD level Calculus都做唔到掂,低你條岸鳩bs仔係我姨姨腳下趴街
BTW打後有科環保要背英文,英文唔好會肥
你拎D卷比樓主操下先啦,我怕sem 1佢就0 GPA
投降輸半
擔心下你自己啦,數盲岸鳩bs 仔
即人合格就算,一啲鬥心都無,依家樓主讀HD咋,比啲鬥志拎高啲分啦係有心讀嘅。
好似你咁得過且過,做個得個D嘅BS仔咩。
讀完個毅進直接上
上左mathematics未?
無撚柒用就係你呢啲人,依家App又有,網上youtube 又有,大把網教數。自己唔比啲時見心機去學下,想有咩出息?
你咪係到教壞個岩岩入學嘅師弟喇。
Ive點樣教唔太清楚
但工程嘅數肯死記爛背不停操卷至少都夠合格
數學渣點解會諗住讀工程 每樣野都要計數 隔左咁耐要執返哂啲數學都有啲難

不過respect你隔咁耐都諗住讀返書 仲要半工讀
我而家半工讀剩係返2日都覺得好撚攰
收工就要返學 放學返到屋企都十一點幾十二點
沖個涼玩一陣訓幾粒鐘又要返工 好撚攰
係唔係即係廷伸數學
如果係 我個陣都pass得好辛苦 都係得個C定D
我仲要一星期上4晚堂
而家第一堂都唔知佢教緊乜 唔知點算
咁你加油了
Sem1 math 第一課應該係vector
你可以睇下YouTube 教 有台灣佬教
到你英文好d 就睇鬼佬
btw 上堂唔識就自學 大專生咩都要自己嚟
加油 !師兄
上youtube睇好過呀sir教靠自學吧
math屎第一個sem睇herman yeung
係 我連咩係vector都未知
多謝ching
師兄咩院校
今時今日
有咩唔明就上youtube 或者Google
計數練習做多啲
另外自己生活時間都要好好管理
唔好學人亂hea 打機打波
用呢啲時間好好整理學左咩
每日都要有規律時間咁過
黃克競
mathematics都辛苦學咩人讀EE,讀bse咪尻就,都可以B仔
fucking Wong 算好,青衣真係
師弟
而家轉會唔會太遲了
意思係易pass d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞