[自轉反擊戰] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2430]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
自轉呢下係強心針黎,大大力摑返D女權
對白蟻出到?
先唔好理真假
有呢d聲音出現就係最力反擊
因為就算d人話係假
咁好自然就會問一個問題
"點解女人講既就係真? 男人講既就係假?"
只要炒起呢個POINT
d左派自然會企番去一邊
又關呀哥事 之前又話反面
俾個攬攬你,精氣神!
頂住呀!
加油呀寬仔

呢排涼涼地,唔好凍親
帽帽
Hello 牙更
嘩,失蹤人口
加油呀師兄
更更in da house
冇留言姐,冇走到既
…柒應
祖記賣都賣唔切
人工白俾多一季
巴打 加油頂住
冇追,Rxxxxx係乜水
根本覺得有人見曼咁on9處理綠木,就食住個勢搞埋安
嫚聯LGBTQ都黎埋冇撚得救,執撚左佢唔好踢英超啦
Ingrid: "She didn't do it only with him (Antony) she (Gabi) has already done it with other players, Gabi, I have proof here too. She's crazy”

Agent: "But did some of her friends (Gabi) tell you that she injured herself and said that she was the one who did it?"

Ingrid (Accuser): "I'm not going to say this on the phone Reginaldo (Agent), we'll have to talk, but I know it wasn't Antony. She's a son of a bitch."

無理解錯佢地果d關系的話

呢段似重點... 第三個出黎話自轉果條女(Ingrid)
話依家第一單告緊果件 (Gabi) 唔止想咁樣搞死一個球員
普巴
如果早兩年有米路+普巴+般
頂住呀森巴 一定要睇到我曼再奪英超個日
仲有個班執西方白左口水尾既傻仔
每次講親女權BLM既問題就總會有啲聲稱住當地既撚樣話「當地人唔係咁諗」「你唔理解西方價值觀」
依家根本係度玩緊西方文革
好耐無見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞