[自轉反擊戰] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2430]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我都從未聽過
又唔係去討論
人地見解同意見一定啱架咩
就算你真係要聽既
咁你都唔好care其他人點睇你聽嗰條友既cm
又唔係討論 一個youtuber既意見實有盲點同有人唔認同
講資訊性既我覺得聽下冇壞
畢竟有D人真係想一條片就知道晒發生緊咩事
評論既就好睇個人口味 同本身佢既足球知識
好似何蛇個d我真係好難聽足一條片
我好記得有一次
體野高生話so b個位好穩,因為同高層關係好,同名宿關係又好
結果兩個月內就比人炒

暑假又話賣盤唔會失敗,買球會唔係買棵菜,話唔好心急
希望今次唔會燈到格拉沙strong hold
佢哋咪又係睇新聞,又唔係有內幕消息,又唔係做過D球會高層,其實都係靠估,唔準好正常
高山一向都燈架啦
有集講蘭歷克睬我曼都有味 轉頭就官宣添
要數既話大把啦 曲直都唔識分
聽都唔係問題
係有時唔知點解係都要引用佢地講既野黎做point
既然你問到有咩好聽 咁咪聽tifo 聽the athletic 聽devils in the details囉
識d野又可以學下英文
我好鍾意tifo每週個wrap up podcast
但宜家冇撚左
我間唔中聽下talk of the devils咋
聽NewJeans
G
唔通聽15妹日日喺到9up喵
你老母西
揸撚住370k 一星期
死撚左佢
大家好
佢祝格狗長命百歲
有時聽哂真係要搵野黎聽,但個個垃圾大巴真係不了,發老脾唔俾人comment之後啲片就算錄播都口窒窒,成日講錯野,有條錄播片仲要無啦啦停左成10幾秒去load,佢啲觀眾仲講得好過佢
又fonga
佢出緊絕招燈走sob
佢啲自信邊度黎

“𝐈 𝐰𝐚𝐧𝐭 𝐭𝐨 𝐟𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐲 𝐩𝐥𝐚𝐜𝐞” 🔴✊🏻

Harry Maguire clarifies his situation to Express ✨

◉ “First four weeks were hard because it was one game a week and the manager didn’t select me but we have lots of games coming up now and I am sure I will play lots of games”.

◉ “I’m sure the story comes to me — as I want to play games, I want to play football and I’ll fight for it”.

◉ “West Ham? We just didn’t come to an agreement. Man United were happy for me to stay and I was happy to fight for my place. Every time I train or play I will give everything”.
果頭出完片講費歷克,轉過頭費歷克就比德國國家隊炒
最新又出咗條片講曼聯後費sir既轉會使咁多錢都仲係咁失敗既原因
(簡單幾個字總結就係無長遠規劃)

https://youtu.be/NXWUXFDJmHc?si=yuXLaA2BXRpK9Fxr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞