[自轉反擊戰] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2430]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我有時反而睇咁多呢啲唔同既台係想睇吓同一樣既客觀事實,唔同既人會點樣去解讀

就好似安拉拔既數據咁,上面有提過既曼聯youtuber都有唔同既解讀

眾多youtuber中,見解最獨特就係何蛇,佢話安拉拔只適合打大戰,佢失誤多對中下游會瀨野,仲有就係佢係意甲既防守數據都咁差,黎到英超佢既防守都係會瀨野。
仲有最獨特果點就係何蛇話安拉拔唔係推波叻,只不過係佢係費倫天拿平時佢接到波後因為佢轉數慢唔可以即刻交到波,所以要推生個波搵人交,但佢往往推到一個位比人閘哂啲短傳路線就要鳩傳

何蛇睇果個安拉拔其實同其他youtuber睇果個係咪同一個人黎
丘健威否認過好多次,不過無人理
懷疑阿返林尚義仲在生既,比佢講幾場曼聯既比賽佢都會比人講佢係曼
丘健威否認過好多次,不過無人理
懷疑阿叔林尚義仲在生既,比佢講幾場曼聯既比賽佢都會比人講佢係曼
你又知
冇你斷腳個傷口咁臭
香港人係咁 唔啱聽就屈毛或者或人係PR
神早講走 龜應該踢 正前鋒位

把握力(finishing)勁到呢 99 (包括自己龍門)
🪦
講真佢cut 片吃力不討好

YouTube 又易ban 無收入
View 又唔係多9up channel 好多
準備又多人十倍

努力返工好過
25狗快啲死
山狗
英文叫得manager係有佢原因,做領隊最重要係人事管理,靜係睇數據就得咁駛鬼請個人黎做領隊?軌買買埋埋個幾打人數據唔靚咩,你要有人管得掂佢哋同根據球員特質性格去砌隊隊波出嚟先得架。呢D亦都係我自己覺得睇呢D channel係浪費時間原因。
貼下數據 就咁up下論點易做好多
加上球迷大多數都係啱即食多過要再深入咁lun下
係咪結婚唔得閒咋
屌你老母水狗
泊大爸就十足十講八卦花生新聞既過街老鼠五仔咁,用量取勝,條條片鳩噏15分鐘,基本上零後製每條片都差唔多10k view

但理性分析啲片搞咁撚多野啲片先多泊大爸啲鳩噏片30K到一條片,仲要如果一比youtube話佢侵權就白做
轉狗唔講?
公司件00後表現差叫佢早一個鐘起身學野都唔肯
公司個80後叫佢早啲走都唔肯 會嬲豬
但呢個00後收既人工係大多數員工既幾倍喎
正式迷安
呢個80後明明已經收成期都要做大家嘅榜樣
屌你老母臭閪光頭老細點解要炒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞