[自轉反擊戰] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區 [2430]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike

會員#372796 KimChaeWon車汪 = 死GayLo
唔怪得唔打女人

嫚聯下季11人 (必定不會打女友)
for_everyoung10 natsiennaho(153) 濕鳩ivy
更科るか KimChaeWon車汪
蘇雅琳(坦克車)
乂醉愛牙琳乂 曹圭成 hazel.1120 913黑糖珍奶
更狗(傻閪)
屌 其實有幾多人認真關心件事
全部都係想睇曼聯個反應 同跪得有幾徹底

CEO 真係做得好 咁對我地Greenwood
而家食回力鏢

吓,綠木停自轉都停啦,一視同仁仲想點?
你睇自轉點處理件事,主動作聲明、做訪問去澄清
綠木點處理件事,自己龜縮兩年辯解無道歉又無,根本唔知佢發生咩事
綠木識好似自轉咁主動面對,佢唔會係咁嘅處境
其實我有個疑問綠木有冇經理人
全部無女,咪無得打女友
原來情趣內衣英文係lingerie
學到野
好似係佢老豆
綠木一野俾人拉鳩咗, 冇得出statement

同埋自轉同D 女反撚哂面, post 哂D whatsapp 出黎攬炒冇問題
綠木擺明仲鍾意條女, 唔會咁post 哂證據出黎自保
下場無自轉 咁mm7 同online 出得未
綠木似幫條女先無講嘢
今時今日變左要証明自己係清白
無做過但你唔出聲就等比人 cancel 身敗名裂

多撚謝成班嫚聯咁 "進步"既高層 同班staff
online要養傷,mm就快出得
撤控之後其實要做嘢,
但佢經理人係老豆又要保條女就真係唔識攪
咩保條女
係條女保佢

但如果條女真係想保佢反而應該出黎講下野
唔係應該扮啞咁耐
上季件基達菲仲有 呀木落球場果陣都叫有著過
佢兩個互相糾纏,最緊要唔好再攪事
其綠木單野如果佢出statement講野澄清返會唔會搞到佢女友比英國既檢控方告返佢轉頭?
唔好玩啦,警察落咗charge,正常都唔會公開評論,唔通真係話玩sm 咩,如果做錯一步綠木而家已經踎緊監
我既意思係 無罪之後 PO下合照 PO 下佢練波相
帶支水去幫佢抹下汗個D 公關野
兩單邊有得比
一邊係條女斯德哥爾摩症
一邊係冇做俾人屈wor
條女都慘,分分鐘如果咁樣做俾女權屌撚死
但依家去到Getafe 又咁做?
係,我就係講起碼要做下依啲嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞