[高達扭蛋/盒蛋討論區 18] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

997 回覆
4 Like 3 Dislike
好心佢就直接改少少裝備出藍渣加黑渣
完全同意 加少少裝出埋伊撒古
成個觀感好幾倍
咁嘅形式出迪亞加專用渣古幻影
有渣古戰士係黑色咩

18本身已經唔算好賣
不過之前有1/2配率嘅綠色渣古戰士補底
除咗殘疾渣古會入多幾粒
今彈又作死

7.5 15.5 16.5依類叫好食嘅炒飯
就算出17.5 ZZ 紅綠雞+marking 三紅人妖都比而家好
定係驚同FW重疊 畀SF極打爆
原版迪亞加係綠炮渣
remaster係黑炮渣
最終戰係黑blaze有角

佢一係尼爾+米亞,一係迪亞加+伊撒古,點會諗到兩溝
係喎
Remaster無認真睇過
本身套嘢就係4:3製作
轉16:9畫面係閹割咗

CODE GEASS S1同天元突破TV播嗰陣係4:3
BD還原製作時候嘅16:9畫面先有意義

MSE 26 - 2月 第4週
扭到部飛機應該想喊
強人把劍同正義D武器有上色
一時有一時無 好亂

https://gashapon.jp/products/detail.php?jan_code=4570118105639000
我見模倉間中都會返以前啲貨
但官方又冇再販
前排先見到mse4
之前紅藍迷再販官方都冇講
呢次得強人值得入手
MSE係咪就黎斷LINE點解出D咁既垃圾
除左MIA渣都係垃圾
迪亞卡出18果陣已經自己上左色唔駛佢出
MIA無水貼整唔到佢出都係好事但唔值得用另外5隻做祭品囉

幾時先肯出GELGOOG?
再講要出都係雷渣唔係炒飯
白色上色都易D
真係唔知佢諗乜
加埋阿雷先整到波鞋艦小隊
收工去望下先
如果佢出.5唔影響新set頻率就是鬼旦,睇死佢27都係出rising freedom,放着啲27料先再話仲有18.5個觀感已經好好多
Msf. 一定係ex
但隨時排到近年尾先出。。。
你買支面相筆同色碟,支marker 擠D色上碟度,再筆落去就可以油D detail位
新Post
https://lihkg.com/thread/3616625/page/1

NX又去咗墳墓
下個應該係TINY SESSION
見FB細谷開訂
MSE 02又再版
2024年5月
喺INS買咗一SET, $168
屌佢隻高達左手關節鬆到 唔止我一個係咁 今次一定冇改善照樣出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞