[高達扭蛋/盒蛋討論區 18] MSE / FW# / G FRAME / MJG / NX / SDFC etc

997 回覆
4 Like 3 Dislike
7彈再販
淨係識得再販,肯公佈隻拉昇自由未?
腰部 插浮游炮個榫位
一插就爆榫 又薄
又唔想補ab膠痴死
我仲等緊11再販補返隻x同百式
Ex50應該係隻fa gundam
自由排下隊先啦
依排再販好悶,老玩家表示已經有齊舊版,

點解佢唔出.5改色版好多舊機值得換色
唔介意佢換色,但可唔可以唔同彈入面抽黎換
就咁0.5無咩吸引
搞個投票比人投最好

呢個應該都冇得郁
用膠痴死又玩唔到龍騎兵
唯有等1月配送嘅metalbuild天意啦
你預左要自己鑽大/磨細
層主話榫位薄
應該得返磨細龍騎兵插口呢條路
不過到時整龍騎兵effect嘅插口位會唔統一
邊度可以睇到幾時再販
請問邊度仲會搵到橫濱 RX-78F00 扭蛋 原色?

https://hk.gundam.info/news/goods/01_2674.html
mjg福岡行版係咪未返貨?
Forte 係咪冇消息,已死line了?
K澤化身斯洛哥臨死果陣將Forte帶左落地獄啦
啱啱好死咗1年
黃色app都係得1間仲整緊GK
佢出d seed系 同 w 系真嘅冇次齊人,出水星就一set出,以為新番好高人氣點知比水星累死啦
關春事咩
K澤臨走喺blog講yen跌佢條條line嘅普通彈都係蝕要用貴價EX吊命
仲話就算而家MSE EX個價mark到貴過RG佢都唔係賺得多

隔離Aqua shooters佢講到明係冇肉食number 1添
但係人哋擺水星做EX大賣 到而家都仲有新普通彈出

forte啲EX唔到數咪俾佢摺柒咗
討論過太多次
死因已經唔重要

通販彈個量咁大
財團B點會弱智到蝕住出
賺得少+K澤後期無乜心機搞就係事實
睇模具都估到個利潤
Forte(300,400,500円) < AQUA SHOOTERS < Gashapon Quest

新仔唔放新情報
AS同GQ下年應該一齊收檔

CAPSULE ACTION又係一絕
特登整黎同G FRAME / MSE互相傷害
我只係諗住駁佢嗰句水星累死FORTE
根本出唔出水星條line都係會收皮
FORTE EX全部都係賣情懷嘢 咪又係做幾彈就冇曬影

而家明顯扭蛋部放曬啲力去出啲低成本嘅立牌度
水星啲立牌掛件扭蛋隔個月就出套新
連UC都開始玩賣立牌就知佢諗乜
真係出乜都死
無出齊EW五子係抵屌兩嘢嘅
反K澤大將軍移民7k賣佢堆蛋
唔知有人接手未呢

我覺得13嗰陣就準備受死
大贈送跳埋EW最後華爾茲
加兩次價嘅14, 15係仲有二頭身老屎忽未退休

百貨應百客 普遍真係交智商稅
久唔久有D系列值得入嘅

ensemble想開始儲?
邊度全set買平?
EX果D暫時唔考慮
現時點入死貨先
FB谷等人出坑
Carousell
橙色/黃色app

好難一次過買到全部
可以由再版過嘅彈開始入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞