聲優愛好[13]大西沙織 生誕祭 2017

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
無知一問
lonely home係乜

某集佐倉西
佐倉表示如果結唔到婚,就起間老人院同其他獨身女性聲優住

[size=2]開後宮/size=2]

一人夾一份
花江又出一份
King又出一份

認真佢地真係夠錢起

一定夠啦

佐倉一個都夠啦
而家仲有政委

離院果時可唔可以拎返當初投資金額
無知一問

某集佐倉西

點會結唔到呀

離院果時可唔可以拎返當初投資金額

內部認購左間房到入住既時候賣返出去
發過豬頭啦
老虛動畫電影《GODZILLA 怪獣惑星》2017/11/17日本上映+Netflix 全球獨家播映

<CAST>
ハルオ・サカキ:宮野真守
メトフィエス:櫻井孝宏
ユウコ・タニ:花澤香菜
マーティン・ラッザリ:杉田智和
アダム・ビンデバルト:梶 裕貴
ムルエル・ガルグ:諏訪部順一
リーランド:小野大輔
ベルべ:三宅健太
モーリ:堀内賢雄
ドルド:中井和哉
エンダルフ:山路和弘
無知一問

某集佐倉西

想報名做老人院看更

我同你輪更吧
無知一問

某集佐倉西

想報名做老人院看更

我同你輪更吧

冇啲大志,識做一定係做姑娘
無知一問

某集佐倉西

想報名做老人院看更

我同你輪更吧

冇啲大志,識做一定係做新郎
無知一問

某集佐倉西

想報名做老人院看更

我同你輪更吧

冇啲大志,識做一定係做新郎

院長

院監
聽晩 沙織又會上電視
爭咩呀
內山老爺爺快d帶走佐倉啦
爭咩呀

佢幸福就好

爭咩呀

佢幸福就好

佐倉和種田都是老子的
岩岩睇完eventernote本新刊
認真個數據出黎真係發覺,平時大家覺得無咩野既應援行為其實接受率唔高
認真個數據出黎真係發覺,平時大家覺得無咩野既應援行為其實接受率唔高

厄介問題?
http://www.bilibili.com/video/av13410941

以娛樂性黎講小松小鹿嘅gangan ga真係冇得輸
獲獲都樂似相聲咁
http://www.bilibili.com/video/av13410941

以娛樂性黎講小松小鹿嘅gangan ga真係冇得輸
獲獲都似相聲咁

人地話唔接受個d行為既人十年唔去一次event 冇資格評論呀

人地話唔接受個d行為既人十年唔去一次event 冇資格評論呀

其實以個解讀係有盲點
普通人你推一兩個歌手/聲優既,就算日本人一年都唔會去得好多
去得越多=越玩得多唔同類型,接受程度當然越高

而且最緊要就係,應援行為接受率低究竟係未罪?
唔係話玩idol call先叫進化,唔接受就係古老石山

其實以個解讀係有盲點
普通人你推一兩個歌手/聲優既,就算日本人一年都唔會去得好多
去得越多=越玩得多唔同類型,接受程度當然越高

而且最緊要就係,應援行為接受率低究竟係未罪?
唔係話玩idol call先叫進化,唔接受就係古老石山

唔推都可以睇既姐
一夜づけ【アニメ「異世界食堂」】
放送日 2017年8月17日(木) 27時35分~27時50分
不思議な食堂が舞台のファンタジーアニメ「異世界食堂」。アニメに出演中の大西沙織がゲストに登場!彼女が演じる「クロ」の衝撃の登場シーンをチョイ見せ!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞